ne morem izbrisat datoteke
pozdravljeni,
imam težavo. Ne morem izbrisat ene risanke, ki sem si jo naložila iz interneta. Ko jo skušam izbrisati, me zavrne, češ da jo uporablja druga oseba ali program. Nikakor ne gre. Ne izbris, ne preimenovanje.
Sem pa računalnik podrobno pregledala z antivirusi in ostalimi pripomočki, pa ni nič najdlo.
Ja, stvar je čisto preprosta: tako kot si jo ti potegnila nekomu z računalnika, tako jo lahko nekdo vleče s tvojega računalnika.
Če nisi v stiski s prostorom, lahko vsake toliko malo poskušaš, enkrat bo šlo.
Če si v stiski s prostorom, zaženi računalo v DOS načinu in tam (saj veš kako?) izbriši risanko.
Če si risanko potegnila npr. s kazaaja, jo lahko drugi ‘dosežejo’, tudi če si jo stlačila v neko x mapo.
Če ne veš, kako brisat v dosu, povej, pa ti napišem.
lp, mouse
Men se pa glih zdi, da sprašujejo, ne da bi pogledali, če je že kdo imel podoben problem. Če bi iskali po starih postih, bi vidli, kako tečnarimo za obliko ‘imam operacijski sistem…-uporabljam program…-težava…’, pa nekateri kar klofajo kot kure: “printer ne printa kaj naj nardim” in edino kar mu lahko rečeš je ‘povej v čem je problem’.
…
A je kdo skapiral to klobaso? Učim se za pondelkov izpit, pa bluzakam.
Sej že kidam s foruma, preden še kaj revolucionarnega napišem…
Ja samo je pa nekaj res.
Če bi čisto čisto čisto vsi uporabljali forumov iskalnik, potem to nebi bil več forum, ker na njem nebi bilo več življenja.
Potem bi bil to samo še baza podatkov, po kateri se išče.
Iskalnik je mogoče primeren za tiste teme, ki se res velikokrat ponavljajo, drugače je pa že prav, če se tudi v živo kaj vpraša, da forum živi.
Je pa to samo moje mnenje, prosim lepo. :)))
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.