Oh, ta IncrediMail
Doslej sem uporabljala Outlook Express in ga še uporabljam. Saj sem kar zadovoljna z njim, toda zvedela sem za program IncrediMail, ki me je kmalu očaral z lepimi ozadji, animacijami in podobnimi zadevami. Nekaj dni mi je normalno delal, potem pa mi je pošto začel metati v Outbox. Prikazovalo se mi je besedilo, ki mi je povedalo, da ni povezave s strežnikom. V Outlooku imam prihajajočega strežnika pop.volja net, odhajajočega pa smtp.triera net in tam oba delujeta brezhibno. Ne vem, zakaj v IncrediMailu ni povezave, ko pa sem v Accountu vse enako izpolnila kakor v Outlooku? Potem sem izbrisala ta račun in dala rezervnega (tudi Voljinega). Spet zastonj. Vse je slo v Outbox, pa tudi nobena posta poslana z Outlooka ne prispe vec v IncrediMail. Nazadnje sem odprla račun v Hotmailu, ki ga IncrediMail tudi podpira, pa je spet vsaka poslana posta šla v Outbox. Obupujem, ker sem menda porabila ze 100 ur, da bi usposobila ta lep program, a je bilo vse brez koristi. Ne morem odnehati ne ponoči ne podnevi. Morda mi lahko kdo kaj dobrega svetuje.
Hvala klemenxx za tvojo prijazen predlog!
Poglej, jaz sem, ko sem videla, da nikakor ne morem usposobiti pošiljanja in prejemanja pošte, v Nadzorni plošči odstranila program IncrediMail in ga potem ponovno naložila, a stvar ni bila spremenjena. Bili so ohranjeni vsi podatki o tem, da sem (bom pisala kar v kratici) IM že uporabljala, v na novo naloženem IM je bila ohranjena vsa prejeta pošta in moji podatki v Lastnostih še iz prejšnje instalacije. Pošto pa je še vedno vztrajno metalo v Outbox. Prav zaradi tega, sem odprla nov e-mail naslov. Zaman. Pošta je šla v Outbox. Kar naprej sem metala dol in spet nalagala IM, pod kakršnim koli računom in identiteto je pošto vrglo v Outbox.
Pa te vprašam še za nekaj: Ali to, kar sem naredila, pomeni deinstalirati, kakor si se izrazil, ali pa bi morala na kak drug način odstraniti program?
Ne vem, kaj je to “restart računala”, ki ga omenjaš. Nimam pojma, KAJ, KJE in KAKO se to dela. O restartu sem pred nekaj časa že nekaj slišala, pa da če ne znaš s tem rokovati, da je bolje nič početi s tem, da kaj ne “zafuraš” v računalniku. Kaj bi mi na vse to predlagal?
Jah – še dob’r da bo dež padal.
skratka naredi sledeče:
1. odstrani IM
2. ponovno zaženi računalnik
3. Če ti e-pošta v IM ni pomembna pobriši celotno mapo od IM
4. ponovno instaliraj IM
pa bi moralo iti.
Še prej pa povej kakšno (točno) napako ti IM javlja, namreč ker gre pošta v Outbox, to pomeni da je sistem ne more dostaviti naslovniku,.
Kaj pa če klikneš na nekaj takega kot je Send&Receive ?? kaj ti javi ??
Prav lep pozdrav v zaenkrat še samostojni Sloveniji 🙂
Lepo pozdravljeni!
Mogoče kdo ve, zakaj se mi v IncrediMailu pri določenih sporočilih niso videli šumniki? Velikokrat pa se mi je zgodilo tudi to, da ko sem prejela mail, sploh nisem videla njegove vsebine, ampak sem morala klikniti na replay in šele tam prebrati, kaj piše. Mogoče pozna kdo, kako se tole odpravi?
Veronika
Forum je zaprt za komentiranje.