Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Originalna kartuša vs. ena leva

Originalna kartuša vs. ena leva

Do sedaj sem zelo pridno uporabljala originalne kartuše za moj barvni tiskalnik. Cena skoraj 10.000 SIT. Huuuudo.

Včeraj mi je soseda prinesla eno čisto levo kartušo ki paše (na etiketi tudi naziv mojega prinetrja), slovenskega izdelovalca, ki pa je celih 4.000 cenejša. To ni tista fora, ko kartušo napolniš (slabosti teh poznam), tukaj kupiš celo novo kartušo.

Ampak… malce me vseeno skrbi…

– kakšne imate osebne izkušnje z noname kartušami?
– opažam, pa naj bo še tako butasto, da barve iz te kartuše niso tako lepe, žive, so bolj blede.
– ali se s takšno kartušo lahko glave kaj bolj pacajo, je kakovost črnila kaj slabša/enaka?

Kaj menite stručkoti, kakšne so vaše izkušnje?

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Moj printer je originalno kartušo vidu samo enkrat v življenju – ko je bil kupljen, sta bili zraven priloženi ena barvna in ena črna – originalni.
Od takrat naprej pa vedno ta leve kupujem, printer pridno printa in vse ok.
No, zadnjih x kartuš je blo napolnjenih (še zdaj mam črne prste :), pa tud tisto je lepo prebavil.
Ni panike. 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close