polnenje kartuš
Če si kupil črnilo za polnjenje kartuše bi moralo navodilo bit zraven. Na tej strani sem najdu nekaj stavkov koko se polni: http://www.tintatisk.com/navodila.php?kartusa=epson
LP
na vrhu kartuše sta dve luknjici na njih je pa nalepka da ne pride zrak notr al zakaj…
Jaz sem skozi eno luknjico porinil inekcijo potem pa vbrizgal notri barvo. Na koncu sem pa dal na vrh nalepko. Kartuša mi potem več ne dela. Malo mi sicer dela ampak zgleda da gre ven premal barve kartuša je pa polna.
Potem sem dal notri novo kartušo pa mi vseeno ne dela polnih črk kot bi moglo. Glave mislim da nisem umazal ker sem nekoč na tem tiskalniku nardil isto pa tudi na začetku nova kartuša ni še takoj začela na polno tiskat črk.
Barvo sem vbrizgal iz originalne HP kartuše.
Mislite da je kriva barva?
Mi lahk kdo pove še al tam ne sme pridet tekočina al kakšen je mehanizem tistih luknjic?
Jaz ne zaupam več v to lastno polnjenje kartuš. Same nevšečnosti so s tem. Pacajo papir, ali pa katera od barv ne pride ven, ceprav si naredil vse natančno po navodilih. Res je poceni, a najbrž marsikdo nima sreče z uspešnim polnjenjem. Poznavalci pa sploh ne priporočajo lastnega polnjenja kartuš, ker to baje škodi tiskalniku. Trgovci pač skušajo zaslužiti, kupec pa rad izkoristi ugodno ceno. Bolje je kupiti kakovostno kartušo. To je moje mnenje. Lep tiskan izdelek je nagrada, ki je vredna vloženega denarja. Lep pozdrav!
Sorry!
Imam vzrok za to.
A zdej pa mi ne boš več pomagal,ko me bo moja škatla nervirala?
Hotel sem samo reči,da je bolje kupiti en simple printer za par soldov(če imaš z njim namen sam dopise tiskat), kot pa tu razglabljat o ne vem kakih posegih, ki na koncu stanejo full več denarja.
In če stvar krepne…ni nobene žalosti jo vreč v smeti …in it kupit novega za poceni denar?
Al se mogoče motim?
A sem zdaj vprašal manj zoprno?
Saj ni problema Polde, ti kar, samo če pišeš, potem prosim napiši tehtne
razloge, ali pa pač molči.
Jaz se tudi oglasim samo kadar imam kaj za povedat.
Če sem pa zoprn, pa grem na balkon – preštejem do 190000000000000000,
mogoče še kakega v zrak spustim in to je to.
Pa lep pozdrav in za mene je debata zaključena, da ne pride
zopet do kakšnih problemov, tako kot nekaj dni nazaj.
Lepo pozdravljen!
Klemenxx
ps. komu pomagam in komu ne, je pa pač čisto moja osebna odločitev,
nekatera vprašanja so mi simpatična, nekatera pač ne. Iz nekega vprašanja
se takoj vidi da ima uporabnik silne težave, katere terjajo pametne odgovore.
Forum je zaprt za komentiranje.