Najdi forum

računalnik ne dela

Kaj je narobe?

Ko zaženem računalnik se normalno prižge, ko pa zaženem še internet pa vse skupaj zamrzne – ostane na odprti domači strani (matkurja) in mi niti ne ponudi možnosti za vnos gesla za povezavo z internetom. Potem ne reagira več, moram ga resetirati in ko ponovno zaženem in vklopim internet se spet vse ustavi in ne reagira več. Imam strežnik VOLJA – je možno, da je tam problem?
Povejte prosim, kaj bi lahko bilo narobe. Hvala

Ti pa nam za začetek povej, kdaj si to opazila?
Se spomniš, kaj si počela z računalom, nameščala kake demo programe ali igrice?
In seveda napiši tudi, če si svoj mlinček preverila z posodobljenim antivirusnim in antispy programom?

Antivirusni AVG 6.0 sem posodobila in zagnala in ni bilo najdenih nobenih virusov. Na internet ne morem, odpre se samo domača stran in zamrzne. Ne ponudi mi okenca za vnos gesla. To se dogaja od ponedeljka, vsak dan poskušam in samo enkrat mi je uspelo priti na internet in to preko Outlook expressa – mi je ponudilo okvirček za vnos gesla in potem slučajno ni zamrznil, tako da sem lahko posodobila antivirusnega. Ko zaženem računalnik mi že nekaj časa močno škrta (ruži), tako kot če bi pustila ne zaprto disketo v računalniku. To škrtanje traja že nekaj časa, precej dlje kot težave z internetom.
Hmmm – Kaj pa pomeni antispy?

Praviš, da ti ne ponudi okenca za dostop do interneta.

Kaj pa če ga sama odpreš?

start —> settings —> network connections

Ali se potem lahko povežeš na internet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close