miška Logitech
Nabavi miško z žico. Kabl je le kabl.
A si nastavila kanale? (majhen siv gumbek spodaj na miški in nekje na oddajniku) A si prepričana, da razdalja med oddajnikom in miško ni prevelika? A imaš mobitel postavljen dva cm od oddajnika?
…
Moje mnenje je, da so z brezžičnimi miškami bolj problemi kot kaj drugega.
Ampak to je moje mnenje, sej lahko da so čist ok.
Ampak meni še vedno nahaja. Ko vključim računalnik se mi včasih naredi, da tipkovnica dela, miška pa ne, a včasih je tudi ibratno. Potem moram spet oddajnike aktivirat pa spet resetirat in po enem tretjem resetiranju dela.
Ali se mogoče dobi kakšen upgrade, da mi bosta miška in tipkovnica vedno delali že ko prvič vključim računalnik?
Še eno vprašanje: pri povezavi z računalnikom na internet moram vedno še 1x vpisati geslo, ker mi ga shrani v po dolžini dvakrat in je predolg oz. 1x preveč mi ga napiše zraven. Kljukico imam pri shrani geslo. Aja, imam XP-je.
Kako naj to popravim?
Najlepša hvala za vse odgovore.
Lepo se imejte in srečno v Evropo!!!
Za miško – nimam idej.
Za geslo – ja micka, nič ti ni treba gesla popravljat, saj je pravo. On to samo napiše še enkrat več znakov, ‘da zavara neprijatelja’. Kar probaj, nič ne popravi, pa se poveži, pa boš vidla, da bo šlo.
So pametni teli XPji, nimaš kaj 🙂
Od vsega, kar je brezžično, imam še najraje mobitel. Takšno miško, ki je lani stala celih 9 prešernov, sem zasovražil še preden je bilo kaj na računalniku – najprej sem moral namreč polniti baterije. Pa počakajmo eno noč, sem si rekel – a glej ga zlomka, tudi zjutraj ni oživela.
Fantje na Comtronovem servisu, ki je bil uvoznik za tisti model mišona, so nekaj bluzili o kanalih, o motnjah zaradi zvočnikov ipd., predlagali so mi celo, naj oddajnik postavim dlje kot je bil sam kabel dolg. Skratka, vse je bilo en tralala… pa še vsakemu je delala, so mi zatrjevali, le malo se mora vsak pomatrati z njo… Heh! Jaz že ne. Odnesel sem jo nazaj v Comtronovo trgovinco, lepo svetlikajočo – z napolnjenimi baterijami.
Za stranko sem mišona zamenjal za navadno optično Logitechovo in ji s tem prihranil muke in težave ter 6 prešernov.
Tudi pravi živi miški zadaj nekaj visi in opleta, kajne?
In zakaj ne bi tudi tvoji Mica? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.