Najdi forum

Peka filmov

Hja, sem bolj neznalec v racunalnistvu…

Imam eno vprasanje… Imam CDRW, program pa je Nero…

Zanima me ali sploh lahko zapecem filme, ki jih dam dol iz neta… Ce ja, kako se to naredi…

lp

Tuki se nahajajo navodila za Nero:
http://www.nero.com/en/631927442699029.html

in navodila za za Nero Express:
http://www.nero.com/en/631927444131288.html

LP

Ok, navodila… Hvala!

Kaksen medij potrebujem?

Ja, no, ce je kdo tako prijazen, pa ce bi mi kaj bolj razlozil zadevo – peko filmov, bi bila zelo vesela…

Ok, navodila, informativno pomagajo, ja, ampak tolk stvari mi se ni jasno okol tega, da je kriza… Muska mi ni problem, pri filmih sem pa mrzlaaaaaa…

Torej, kaksen je postopek… Kaj moram pazit… Razne oznake… Nastavitve… karkoli ze…

tnx

Povej kateri nero uporabljaš navadni ali express, ker se razlikujeta. Kakšne filme bi rada pekla .avi ali VCD(.mpg).

Če pečeš .avi format filme ga enostavno zapečeš kot datoteko lahko dodaš tudi podnapise ki naj imata isto ime datoteke le končnice naj se razlikujejo. To je zaradi BSplayerja da jih avtomatsko naloži.

LP

Oboje sem poizkusila, pa enostavno ne gre… Ne vem cisto natanko v cem je finta…
Tam pri navadnem Neru mi zraven nalozi se kup datotek, ki jih sploh ne znam desifrirati, pri Expresu pa pravi, da je naslov predolg, ko sem ga spremenila, se mi je spremenila cela datoteka…

Nimam pojma. Premal se spoznam na to, res. Ampak enkrat se moram naucit. Pri muski mi je vse takoooo zeeelooo logicno, pri filmu pa… hm…

Bom se mal poizksila, se koga v zivo vprasala, se pa se oglasim…

Bobu, hvala za prijaznost.

Narobe delaš. Če sem prav razbral iz zadnjega sporočila izbereš ti vedno Video CD, ki ti da na CD še ene par direktorijev in datotek. VideoCD se uporablja le če želiš predvajati filme tudi na DVD playerju brez računalnika, ampak boš rabila za isto kvaliteto filma kot je v .avi formatu več cdejev. Zato izberi pri zagonu nerota oziroma pri novi kompilaciji CD-ROM(ISO) ali pri expresu DataDisc in nato izbereš film in podnapise in zapečeš.
Zdej ti bo siguren ratal.

LP

Bobu,

najlepsa hvala ti za pomoc!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close