Najdi forum

nujna pomoč!!

stokrat sem si že rekla, da ne bom več ekspirimintirala, ker vedno kaj z…., vendar, ne, jaz kr neki poskušam…
In problem. Imela sem svoj outlook na ime in sem si hotla zamenjat ime, ki se bo pokazalo, ko bom otprla. In jaz bistra kot gosti sok, jezna sem sama nase, sem neki druga naredila in sicer nov outlook. Potem ssem vse skupaj hotla zbrisat in sem neki klikala in to tako dolgo, da se zdaj, ko otprem uotlook zgodi naslednje:
Pokaže se IDENTETY LOGING in piše tisto ime, ki sem ga do sedaj uporabljala in spodaj geslo:….
Jaz pa si nikoli nisem naredila geslo, tako, da sklepam, da sem ga med tistim šklocanjem po tipkovnici, ko sem se trudila zbrisat nov uotlook ustvarla in sedaj kakrkoli napišem ne velja. Kako naj zdaj pridem in imam nazaj svoj outlook z vso pošto. Kaj lahko naredim, kje lahko izvem za svoje geslo in kaj naj naredim, da bo kot prej, ko sem kliknila na ikonco se mi je odprl uotloook in sem imela lokal folders in vse maile.
PROSIM; KAJ NAJ STORIM?????
POMAGAJTE!!!

Imaš 2 možnosti:

1. Upam, da si imela nastavljen Outlook tako, da ti je pošta, ki jo je snel s tvojega mejla (kjerkoli ga že imaš), ostala kopija na serverju, torej na yahooju, hotmailu, emailu… No, če je tako, potem zbiši Outlook in ga še enkrat naloži. Ker si to že naredila, zdaj ne bo več noben problem.

2. Lahko pa greš pogledat direkt na mejl (torej, yahoo, hotmail…) in tam vidiš pošto.

3. možnost pa sploh ni možnost ampak moje sožalje ob izgubi mejlov, če si jih izgubila.

Zakaj si sploh hotela spremenit ime? In kakšno ime????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close