Ali drži?
Dobil sem mail od prjatlja, ki pravi, da.če želiš ukanit viruse, ki se pošiljajo preko adres bukov, moraš vnest novo ime v imenik in ga označiti z ničlami. S tem se postavi na prvo mesto v imeniku. Tako menda zvedeš virus, ki ne more nadaljevati svojega pohoda, ker naslovnik ne obstoji. V primeru, da moraš vpisati še e.mail naslov zopet vpišeš ničle, vendar brez @. Pa me mal zanima ali je to bolj bukov vic za take kot sem jaz, ki ravno nimam dost pojma o tem ali bi to celo lahko držalo. Ne me preveč popoluvat, če sem slučajno nasedel.
hja no, ne bom trdil, da mrbit ne obstaja kje kakšen češko/čečenski virus, ki bi ga taka banalnost zmotila, ampak drugače pa so virusi delo ljudi, ki precej poznajo delovanje računala, napisani pa so zelo robustno in premišljeno. No ja, tudi najbolj pametna buča lahko pozabi kako čisto banalno zadevo v navalu hudih idej, kako prelisičit antivirusne programe.
Skratka, precej bukovo lipov vic, za zdravje tvojega mlinčka pa zaenkrat še vedno najbolje poskrbi redno osveževan protivirusni program in malo pameti v glavi.
Forum je zaprt za komentiranje.