Najdi forum

internet zafrkava

Imam 2 vprašanji:
– na internetu spolh ne morem uporabljat šumnikov (to kar sedaj pišem sem moral prvo napisati v wordu in nato kopirati sm zato ker enostavno noče pisat teh črk) in me zanima kje se to naštima. Par dni nazaj je še vse lepo delal pol pa kr naenkrat. Ne vem a je kdo kej delu na računalniku al kaj
– 2 vprašanje pa se ravno tako tiče interneta in sicer vedno ko zaprem internetno stran (s križcem v desnem zgornjem kotu) se mi odpre ena stran ko piše strežnika ni mogoče prikazati in tko naprej)Ali kdo ve zakaj, in kako se da to izklpit. Najlepša hvala za vaše odgovore

ad-aware uporabi in malce popucaj svojo mašinco, v explorerju nastaviš svoje šumnike v view- encoding-central european (ISO) ma ima da ti šiba čšćđž

lp

sm dal na srednjeevropsko in mi je v googlo napisal

Iskanje v celotnem SpletuIšči strani v slovenščina

In sploh mi ni jasn. kle zdj kr lahko delam čšć, na kakih drugih straneh pa ne. Pa kr avtomatično mi skače na unicode. v googlu če napišem č mi nardi a , če napišm š nardi presledek in take fore

Glede pisave v IE poizkusi: view – encoding – central european (ISO)

Lahko pa tudi “resetiraš” IE. Pri odprtem oxplorerju greš na tools – internet options – programs – klikneš na reset web settings, potrdiš in zapreš okno. Odpreš ponovno IE – kaj bolje ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close