Najdi forum

A ima kdo izkušnje z antivirusnim programom “avast”, pozitivne, negativne, karkoli. Kako deluje, kakšno zaščito nudi, itd. Hvala

Kje si ga pa staknil?

http://www.avast.com
imamo dve verziji home(ki je zaston) in profesional, ki jo lahko uporabljate dva mesca potem pa je potrebno odšteti nekaj denarja za nadalno uporabo.
Program se odlično obnese saj pri mene, z njim imam sem zelo zadovoljen in bo še kar nekaj časa deloval na mojem PC-ju

Sorči, ker sem bil tako nevljuden in nisem reagiral na vajini sporočili. Sem bil malo odsoten. Tako je to, nimam ga še, razmišljam pa, da bi ga nabvil, ker sem slišal, da naj bi bil dober oz. oh in sploh. Zdaj sem se hotel samo prepričati, če to kaj drži, ne samo uradno, od proizvajalca, ampak tako od ljudi, ki ga uporabljajo. Vprašanje za pobca, kaj pomeni, da se odlilčno obnese: je to ta pravi telohranitelj, te obrani vsega hudega kar grozi z interneta? Hvala. Čau

Ubrani te vsega lahko ti dam primer prej sm uporabljal Norton antivirus in sm sumu,da imam virus na računalniku po temeljitem pregledu z Nortonom nism našelnič, ko pa sm poskusil z Avastom mi je našel ne samo enega. Proti virusni program ima nadzor nad vsem, tako P2P programi, poštnim nabiralnikom v glavnem vsem. Mene je vedno dovolj kmalu opozoril,da imam kakšen virus; kaj to pomeni? Uporabljam ga že 4 mesece in je sm imel že veliko virusov ampak me je dovolj zgodaj opozoril tako, da se mi v tem času računalnik še ni sesu.
NO TO JE VSE KAR LAHKO POVEM. ODLOČITEV PA PREPUŠČAM TEBI!

Kaj naj rečem? Hvala, mislim, da si me kar prepričal. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close