ODGOVORITE NA TO SPOROČILO
Prosim za pomoč. Na med.over.netu surfam na bratovem računalniku. Ker ne želim, da vidi, pod katerim imenom sem prijavljena (pri spisku oz. vprašanju, ki ga odprem, se mi namreč spodaj odpre tudi okno “Odgovorite na to sporočilo” ter moje ime pod katerim kontaktiram po med.over.net-u in nikakor ga ne morem izbrisati… Kako se odjavim vsakič, ko neham surfat na tej strani??
Hvala,
INya
Hja, v bistvu je zadosti če samo pobrišeš ta piškotek.
So pa stranski učinki pri tem početju.
Po brisanju piškotkov so vsa sporočila označena kot neprebrana.
Če tvoj brat brska po tem forumu bo kaj hitro ugotovil, da nekdo nekaj čara.
Lahko pa v piškotku pobrišeš le svoje ime (in vpišeš bratovega če je potrebno), ali pa si piškotek pred brskanjem spraviš in ga po brskanju vrneš nazaj na svoje mesto.
Napiši, katere windowse uporabljaš, da ti povemo, kje približno boš našla ta svoj piškotek.
Oki, poiščeš mapo v svojem windows direktoriju (ponavadi kar windows ali win95) in v njej poiščeš mapo Cookies.
Notri poiščeš datoteko tvojeime@phorum[1].txt (tvojeime@phorum[2].txt,…)
(npr. inya@phorum[1].txt)
Tolko o datoteki, lahko si jo prekopiraš(in po koncu ogleda prepišeš nazaj), lahko jo zbrišeš, lahko pa jo tudi odpreš in popravljaš.
Kaj je pa v datoteki za popravljat pa ne bi govoril tule, ker je to že v bistvu majhen delček sistema tega foruma in ne vem, ali bi se Primož strinjal, da tu pišemo take stvari. Če imaš kaj vprašanj okoli tega, pa se lahko na 4 oči zmeniva po mailu.
V mapi Cookies ne najdem datotete Inya@phorum(1).txt (niti nič podobnega). Vse datoteke so približno take: mszs@mojuspeh.txt (vse se začnejo s mszs, nato pa sledijo internetne strani, ki jih obiskujem… Če pobrišem vse te mape, ne bo nič narobe?? Hmmm, pomagaj, prosim.
No ja če že brišeš vse piškotkote, potem je enostavneje kot to, da jih iščeš po disku in brišeš to, da jih zbrišeš kar iz samega brskalnika.
Če imaš Internet Explorer potem greš na Tools –> Internet Options in pritisneš gumbek Delete Cookies…
Če brskaš z kako drugo stvarjo pa povej, bomo pa še za ono stvar napisali.
Forum je zaprt za komentiranje.