datoteka VOB
Danes sem dobila DVD (maturantski ples), katerega pa sploh ne morem gledat. Če ga odprem z BSplayer-jem, mi napiše Unknown file format, z Micro DVD Player, pa mi napiše Unable to process INI File. Tudi Windows Media Player mi ne odpre – Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.
Ali bi si morala presnet kakšen drug player, in če katerega, ali pa je kaj druga narobe?
Vrsta datoteke pa je datoteka VOB (pa še 2 datoteki BUP in IFO).
Hvala že vnaprej.
lp
Znabit, da ti fali kakšna datoteka? A drugim pa dela bp?
ali pa: heh, tole bo pa težko povedat:
skrajno skrajno levo je en gumbek z vprašajem in ko se zapelješ nadenj se prikaže napis Help (F1). Če sedaj (počasi ) potujeva proti desni, greva čez veliki navigacijski okrogli gumb, še malo dalje in prideva do gumbka ki ima lahko narisano odprto mapico (“file mode”) ali pa spiralno puščico (disk mode (O). OK, če ga klikneš se bo skrajno desno spremenil napis iz DVD v file in obratno. (Če ne najdeš gumka dosežeš isto s pritiskom na črko “o”)
Poskusi!!
hmmm, ali imaš pekač, cdrom, dvdrom, stomak eliminator ali pa nevemkaterega gizmota tule sedaj sploh ni pomembno, oz. imaš pravo zadevo, ker drugače vob bup in drugih datotek sploh ne bi videla.
Če je ta plošček domače izdelave, potem je lahko kak feler v IFO datoteki, v kateri je napisano, kje se nahajajo ostale stvari.
Si poskusila (le) VOB datoteko skopirati na disk in jo iz Micro dvd plajerja zagnati v File mode, tako kot je svetoval dohtar?
Forum je zaprt za komentiranje.