Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave z emailom – na pomoč!!

Težave z emailom – na pomoč!!

A kdo ve, kaj je narobe, da ne moreš več v svoj poštni predal??
Pošto imam odprto pri Email.si, danes sem dobila dve pošti od kolegice, ko sem odprla prvo, je bilo OK, ko sem poskusila odpret drugo, pa mi je v tistem okvirju, kjer naj bi bilo besedilo (torej, vsebina pisma) še enkrat ponudilo prijavno stran v Email.si.
In od takrat sploh dalje ne morem več noter, saj mi vsakič javi, naj se prijavim (pa vtipkam pravilno geslo in upor. ime!!). Sem poskusila tudi s spremebo gesla, pa ne pomaga!
Imam pa še en starejši email, prav tako na Email.si, ki pa deluje normalno (tako da najbrž niso pri njih kakšne motnje, sicer oba ne bi delovala).
Kaj naj naredim??

Najlepša hvala za odgovore,
Manja

Piece of cake oziroma košček kolača. Napiši svoje uporabniško ime ter geslo, ko hoče internetna stran to od tebe. In problem bo rešen.

Seveda pa vem, da si itak pozabila svoje uporabniško ime in geslo.

Piglet, a se ti hecaš?? :))
Saj sem ga napisala, pa mi vsakič isto javlja!!!
Svašta…

Ja, ampak tezav pa tudi ne moras pripisati brskalniku in njegovim nastavitvam, ce ti enkrat dela, drugic ne. Najbolj logicna napaka je verjetno geslo.

Mogoce si pa napisala napacno ‘pravilno’ geslo?

Na njihovi spletni strani (zopet) piše:

Spoštovani obiskovalec/ka email.si!
Žal vas moramo obvestiti, da je zaradi tehničnih težav dostop na http://www.email.si trenutno nemogoč. Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in prosimo za razumevanje.

ekipa email.si

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ocitno je bila se bolj logicna napaka: napaka na strani providerja.

My bad.

Hvala za tolažbo, klemenxx, saj danes že dela! 🙂

A meni ne bos pa nic zazelela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close