Najdi forum

Imam brezžično miško, znamke Trust, pa me zanima koliko časa naj bi zdržale baterije. Po enem mesecu mi miška ne dela več.

Kaj pa če bi se odločila za take, da bi jih lahko napolnila?

ja sem šla raven dons kupi take baterije, ki se polnijo in polnilc
sam se bojim, da ni z miško kej narobe (ker če j bi raje uveljavljala garancijo, kot pa da se mi sesuje po preteku enega leta do konca)

Hehe, veš miška, jaz imam še vedno najraje takšno miško, ki je na enem koncu privezana, mi vsaj ne uhaja. Pa še sveti mi kar brez baterije.

Brezžične so dražje, manj zanesljive – vsaj nekatere, stroški so z baterijami. To si že občutila, kajne? Skratka, ni vse zlato, kar je sodobno.

No, ja razvoj ge pač svojo pot. Morda nas bo manj bolela glava – takrat, ko nam bodo mobija vgradili kar v zob. Vprašanje le, kako se bomo odzivali na vibro.

Kot lastnik brezžične miške Microsoft ti lahko čestitam za pametno izbiro. Pri meni baterije ne zdržijo dlje kot en teden (so sicer metalhidridne, pa vendar).

hehe Tajfun – ja saj je bilo nedavno videti na slikah ki so krožile
okrog, pa menda tudi v Slo. Novicah eno miško od ene fejst miške “na špagci”.

Pa menda ne misliš takšne miške, ali pač :)))))))))))))

hehe

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če so ti baterije zdržale en mesec ,je to kar uspeh.Meni zdržijo NiMh 2100 mAh tri tedne na radijski Microsoftovi.Manjšo porabo imajo Bluetooth miške.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close