Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako dam email.si na program outlook express

Kako dam email.si na program outlook express

Ojla,
mene zanima, kako dam email.si na outlook express. Kakšen je pop3 in smtp? Ali lahko potem inštaliram še IncrediMail?
Najlepša hvala za odgovor

Najprej en nasvetek: IncrediMaila si raje ne inštalirat. To ti natrpa poln računalnik nekih spywarov in tega sranja, čeprav so luškane slikice in smajliji.. Ne splača se.

email v outlook…
Ker ne vem, kolk si podkovana v računalništvu, bo to postopek za telebane (da ne bo podvprašanj ;), če pa razturaš, pa ne zamerit 😉

torej, odpreš outlook
orodja
računi
dodaj
pošta
(izpolniš podatke)
serverji: prihajajoča: pop.email.si
odhajajoča: mail.email.si

Ko vse končaš, je pa tko: včasih deluje ok, včasih šteka. Meni, na primer, je štekalo in potem moraš it še enkrat v
orodja
računi
(izbereš email) – lastnosti
strežniki
potem pa čisto spodaj piše ‘strežnik za odhajajočo pošto’ in narediš kljukico pri strežnik zahteva preverjanje gesla; če še ne štima, greš na nastavitve in tam še enkrat vneseš račun in geslo.
potem pa ziher štima.

srečno!

mouse

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Kaj pa za Yahoo ? Se mučim, pa mi ne rata.

Če imaš navaden accoun ti tudi ne bo ratalo.
Za tako početje potrebuješ Yahoo! Mail Plus, ki pa ni več za stonj ampak je za $19.79/yr

No, fajn. Nič jim ne bom plačevala.
Hvala vseeno.

Hvala mouse, ful si prijazen!!

😀
zato sem pa tu, ane 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close