Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako izklopiti antivirusni program (zaradi KLIK-a)

kako izklopiti antivirusni program (zaradi KLIK-a)

Lepo prosim za pomoč.
Poskušam se prvič priklopiti na KLIK NLB oz. prevzeti certifikat. Vendar pa mi računalnik potem, ko vpišem svoja gesla javi napako. Operater, ki sem ga poklicala za pomoč na NLB mi je rekel, da moram izklopiti antivirusni program. Imam nameščenega AVG 6.0 in sedaj me zanima kako naj ga izklopim, da bom lahko prevzela certifikat za elektronsko poslovanje, in seveda tudi, kako ga potem nazaj vklopiti, ker antivirus moram imeti. Enake težave imam tudi pri prevzemu certifikata sigen-ca za oddajo elektronske dohodnine.
Ima kdo kakšno idejo – jaz sem pri teh zadevah laik. Hvala

Imam Nortona in pri prevzemu Sigen-ca niem rabil izklapljat AV.Boš pa morala kaj več napisat o tvojem sistemu(vsaj vrsto AV in OS).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pardon ,le operacijski.Sem spregledal ,da imaš AVG.Imaš mogoče na desni spodnji strani njegovo ikono?Če jo imaš ,jo dvoklikni(pri nekaterih je dovolj desni klik) in najdi ukaz disable.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Programa nisem sama nameščala, ker se na te zadeve slabo spoznam, vendar upam, da bom znala razložit. Na okenčku, ki ga imam na namizju piše AVG 6.0, ko okenček odprem pa AVG Anti-virus System – FREE EDITION. Potem se pa že odpirajo meniji: Control center, Resident Shield, E-mail scanner. Upam, da mi boš lahko kaj pomagal

Imaš mogoče na desni spodnji strani njegovo ikono?Če imaš Messengerja ,lahko greva tja;bo šlo hitreje.

Včeraj mi je nekaj nagajalo, nikakor nisem mogla prebrat tvojih odgovorov. Ikono v spodnjem robu imam, popoldan, ko pridem iz službe, bom poskusila, kot si napisal, in bom sporočila, kako je šlo.
Najlepša hvala!

Uspela prijava na sigen-co. Hvala za pomoč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close