Nero
Ok, problem je sledeč: uporabljam pekač ATAPI CD-RW 52XMax in Nero 6.3.1.6. Problem pa je v tem, ko hočem zapečt avdio cd, mi ponudi najmanjšo hitrost zapisovanja 12x, kar pa mi na discmanu preskakuje. Probala sem tud starejšo verzijo Nerota in kupila cd, kjer je največja možnost hitrosti zapisovanja 24x, ampak meni spet ponudi samo 12 in 24X.
Po navodilih prodajalca sem poskusla zapečt tud na RW cd, kjer so hitrosti od 1-4x, ampak to pa potem sploh ni hotlo drugje igrat kot samo na računalniku.
Torej če kdo ve, kako bi lahko kje nastavila, da bi mi ponudilo tudi MANJŠO hitrost zaposovanja (recimo 2x) …
Hvala!
PS: Prosila bi za razlago za telebane ;))
Težave ti bržkone povzroča predvajalnik. Kako pa ti igrajo cd-ji, posneti z nižjo hitrostjo? Si poskusila snemati na druge znamke?
RW audio cd-je lahko poslušaš le na pc-ju ali na dvd predvajalnikih, pa morda na nekaterih predvajlniku v avtu.
Hehe, kaj pa če kje poceni ali zastonj stakneš kak prastari pekač, ki ne snema hitreje kot 4x. Moj stari Philips je že takšen 🙂
lp Tajfun
Ola!
Ja, probala sem na različnih znamkah CD-jev, ampak čudno mi je to, da preden dam CD notr, lahko izberem (najmanj) 4x, ko pa dam CD enkrat notr, mi pa avtomatično spremeni na 12x in imam možnost izbrati le še večjo hitrost, o manjših pa ni sledu.
Če zapečem CD pri hitrosti 12 (ali več), mi na računalniku normalno dela, na stolpu ali discmanu pa preskakuje.
A se da dobit pekač (tak starejši) tud kot zunanja enota? Je to težko naštimat?
Hvala :)))
Forum je zaprt za komentiranje.