nov računalnik
Prosim če mi lahko pomagate pri nakupu novega računalnika, ker se sama dosti ne spoznam nanje. naj povem, da ga rabim le za word excel power point ter zelo velik za internet in ogled filmov. za igrice ga ne rabim.
na spletni strani od podjetja Comtron sem zasledila sledečo ponudbo:
1 x ASUS A7V8X-X/LAN, 266/333 FSB Skt.A
1 x CPU AMD Athlon XP 2600+ Boxed 333 MHzSocket A
1 x DDR 512MB PC3200 400MHz Transcend
1 x Disk AT 80 GB 7200rpm MAXTOR 6Y080P0 8MB
1 x DVD RW*4 BTC DRW-1004IM (+/-)
1 x Ohišje ATX MIDI TASK TK-4750B 300W P4 Black
1 x GeCube ATI RADEON 9600SE 128MB
1 x Mehki Disk MITSUMI/SONY 3.5″ 1.44MB
1 x Kabel AT-BUS 1xHDD 0,75m (ICOC 40-2-CU)
1 x Navodila In Tehnična Dokumentacija Za Kupce
cena z popustom 137.372,65 SIT
Prosim če mi lahko poveste, če je to dober računalnik, oz bolj me zanima če je cena res tako ugodna glede na to kar ponujajo. Če imate kakšne izkušnje s tem podjetjem, dobre ali slabe, prosim, če mi lahko poveste. ne bi rada da bi me katerokoli podjetje ponovno preneslo okoli kot pri nakupu prejšnjega računalnika (ob računalniku so mi predložili doma spečene cdje z gonilniki, pa še ti niso ustrezali moji strojni opremi, poleg tega sem kupila tudi windowse, so mi jih naložili, a orignil cd-ja niso predložili ).
hvala
mislim, da je se predober za word, excel…
jaz sem za podobne zahteve pravkar prinesel sledece (za samo 200 EUR netto):
WEBPLANET AMD PRO 2000+ TOP ANGEBOT!!! Euro249,00
WEBPLANET AMD PRO 2000+ – DER OFFICE & INTERNET PC!!!
Speicher: 256MB DDR SPEICHER
Mainboard: PC CHIPS+LAN+VGA+CPU
Grafikkarte: 64MB Shared on Board
Festplatte: 80GB 7200rpm
CD-Laufwerk: 52x
Sound: AC 97 Audio (32Bit Sound on Board)
Netzwerkkarte: 10/100Mbps on Board
Gehäuse: ATX Midi Tower 350Watt Netzteil
4x USB 2.0! 2x hinten 2x FRONT USB!
inkl. 140W Boxen Tastatur OPTISCHE Maus und Mauspad
CPU Lüfter: EXTREM LEISE!!!
2JAHRE GEWÄHRLEISTUNG
beim Kauf eines Betriebssystemes: KOSTENLOSE INSTALLATION DER SOFTWARE + ALLER TREIBER!!
http://www.webplanet.at/
imam dvoletno garancijo, zadeva me je pozitivno presenetila, vse je Ok, vsi kabli so povezani in lepo urejeni z najmanj 10 vezicami, tako, da je pretok zraka za hlajenje optimalen, zaenkrat vse deluje BP.Miska je opticna s petimi(!) tipkami, zvocnike se nisem utegnil sprobati.
Aja: Hard disk je Samsungov, tudi CD rom je od Samsunga, RAME pa so dali kar tipa 32000MHz, ceprav jih plata ne podpira:-))
In to za samo 50 jurjev!!!
Andrej, kje pa si kupil to? V avstriji najrbž? Še to me zanima, kaj to je njihova konfiguracija ?
Ponudba je sicer zelo mamljiva, sam pri meni nastane problem ker ne znam nemško. V italiji se da dobiti tudi dosti ceneje, vendar spet nastane problem jezik, ker italjansko jaz ne znam, v trgovini pa ne znajo ne slovensko ne angleško in potem si nimam prav kaj pomagati.
Jaz sem tudi pred kratkim kupila nov računalnik pri Comtronu in sem zelo zadovoljna. Računalnik je podoben kot tvoj le da imam boljšo grafično.
Slišala sem, da so tele grafične ki vsebujejo SE (second edition)slabe, zato sem rajši dala malo več denarja za boljšo. Drugače pa mašinca laufa tako kot je treba.
Presenetil me je tudi odnos prodajalec-kupec. Najprej sem šla povprašat v cityPark in so bili katastrofalni prodajalci, ko pa sem obiskala poslovalnico v Bežigradu (pri AMZS) pa je bil prodajalec zelo prijazen in mi vse razložil, ter se potrudil, da sem ga dobila čimprej.
Vse računalnike tudi testirajo, tako da mora vse delati.
Aja, pa še to. Tvoj računalnik stane 137.000 sit, če ga kupiš preko spletne trgovine, če pa greš osebno tja (redna prodaja) pa plačaš 157.000sit – vsaj tako piše na spletni trgovini.
Forum je zaprt za komentiranje.