Najdi forum

microsoftovo dvigalo!!

Da bo še malo heca tu gor… 😉

Če bi Microsoft izdeloval dvigala…
– Ko bi pritisnili na gumb, bi vas dvigalo vprašalo: »Ali ste prepričani?«
– Lahko bi ga uporabljali samo ljudje težki točno 74 kg, ker bi bil to Microsoftov standard.
– V primeru težav bi se pojavljala sporočila tipa…
– Dostop do nadstropja ni mogoč; morda je preveč gneče ali pa vrata ne ustrezajo standardom. Poskusite kasneje.
– Nadstropje ne obstaja. Preverite, če številka gumba ustreza želenemu nadstropju.
– Prosimo počakajte do konca procesa preden zapustite dvigalo.
– Neuporabni pomočnik bi vam delil nasvete dneva kot so…
– Ste vedeli, da se vrata lažje zapirajo, če ne stojite med njimi.
– Če ne ležite na tleh, se z vami lahko pelje več ljudi.
– Če ne marate gneče v dvigalu jejte več fižola.
– Microsoft bi seveda ostal lastnik dvigala. Uporabniki bi dobili samo licence.
– Microsoftova dvigala bi bila narejena za 14 nadstropij. Če stavba nima dovolj nadstropij, jih je potrebno dozidati.
– Za pomoč bi lahko poklicali na Microsoftovo 090 številko vsak dan od 8 do 19, razen nedelje in praznikov. Pogovor bi verjetno tekel v tej smeri:
– MS: Dobrodošli pri Microsoftu, moje ime je Billy iz sektorja za pomoč strankam. Kako vam lahko pomagam?
– Stranka: Ujet sem v dvigalu.
– MS: Ste res ujeti v dvigalu? Ali dvigalo ne deluje?
– Stranka: Kako naj vem?
– MS: Ali svetijo oranžne lučke na stikalih?
– Stranka: Ne, nič ne vidim.
– MS: Ste v dvigalu sami?
– Stranka: Sam sem.
– MS: Ali tehtate manj kot 480 kg.
– Stranka: Eh… Seveda.
– S: Lahko zapustite dvigalo?
– Stranka: Ne. Vrata so zaprta.
– MS: Ste shranili nadstropje v katerega ste hoteli? Če si ga niste boste morali ponovno pritisniti na gumb, ko bo dvigalo delovalo.
– Stranka: Nisem, vendar sem si ga zapomnil.
– MS: Dobro. Katero verzijo imate:
– Stranka: A? Na začetku leta je bil zgrajen.
– MS: A tako. Veste, v tej verziji je hrošč. Vrata odprite z zunanje strani, potem boste svobodni. Nato poiščite Microsoftovega prodajalca, da vam nadgradi dvigalo z ustreznimi gonilniki, tako da boste lahko prišli do želenega nadstropja. Lep dan vam želim.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close