Trdi disk
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › Trdi disk
Živjo! Računalnik se mi je sesu zaradi virusa in sem ponovno inštaliral Windowse. In od takrat naprej mi v sistemu prikaže samo trdi disk C, D je sedaj combo enota za cdje. Ves spomin je sedaj na C. Ali kdo ve kako je mogoče spet ustvariti D?
Hvala za pomoč. LP
Katere windowse si pa naložil? Če si imel prej xp-je, 2000, NT-je in si zdaj inštaliral recimo win98, ME, diska D ne vidiš, če je na njem datotečni sistem ntfs.
Poženi fdisk.exe in poglej če je tam viden disk D.
Uporabna zadeva je tudi partition magic..
A si zadevo formatiral?Imaš dva fizično ločena diska?Kateri OS uporabljaš?Bla,bla,bla……?
Živjo! Imam en trdi disk, prej je bil ločen. Zdaj je pa gor samo še C. A ga je možno kako razdeliti na dva dela, da bi imel ločene npr na D gor musko pa kak film. Da mi ne bi blo treba formatirat vsega, kar mam zdaj gor.
Hvala in LP
Kolikor je meni znano je edina rešitev Partition Magic.Cracka zanj ne boš našel….
A je zdaj ta C particija velika kot prej ali je velika kot prejšnja C in D skupaj?
Če imaš FAT32 uporabi fips.exe – je free. Pred tem pa si naredi obvezno backup.
Hvala. Bom poskusu zrihtat. LP
To pa že ni res, da ni cracka za Partition Magic. Jaz sem si ga potegnil z Emule.
lp
Zavisi ,katera varianta…Sploh pa je to protizakonito.
Forum je zaprt za komentiranje.