Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KLEMENXX – ASTERIX POMOČ

KLEMENXX – ASTERIX POMOČ

Zdravo!

Najprej najlepša hvala za igrico, mislimo, da je ta prava. Imamo pa problem. Igrico smo presneli na računalnik in dopili asterix.zip. Vendar pa je na noben način ne moremo odzipati in spraviti v pogon. Imamo računalnik Pentium 3, na njem pa so inštalirani Windowsi 2000. Kaj je narobe? Zakaj ne dela? Tudi drugi prijatelji so potožili, da igrice ne morejo odpreti.
Imaš mogoče kakšen nasvet? Za mamico, da se bo lahko ukvarjala še s čim drugim kot z računalnikom. Hvala že vnaprej.

Ali imaš program win zip ali win rar… Jest sm jo naložu in mi dela moraš pa imeti nastavljeno 256 barv ne 32 bit-ne barve. Če še ne bo šlo jo še enkrat naloži z interneta

Živjo!

Saj sem poskusila, na vse načine pa ne gre. Kakšen rač. imaš ti, da ti dela. Pri nas so kar solze tekle mojemu sinku, ko ta vražja mami in oči ne znata odpreti igrice. A mi lahko poveš postopek, kako to naredim?

A odzipala si? Pol moreš pa tisto ikono k je kokr en miš al podgana kliknt. Jest mam procesor AMD 1800+ xp, plato MSI KT3 ultra…, grafično ATI radeon 7500, 512 Mb rama…

Veš, pri meni se ustavi pri odzipanju. Ne gre in ne gre… Pa smo vse probal. Kakšen nasvet? Ne da se odzipat….

A maš taprav program. Še enkrat z neta dol potegn z neta

Ne se jezit name ampak kašen program? Jaz sem šla na link, ki mi ga je napisal klemen in kliknila na igrico asterix. Potem mi jo je presnel na moj računalnik in od tam NIČ. Kaj naj zdaj? Še enkrat presnamem? Saj vem, da težima ampak….. Smrk, ko pa smo tako blizu…..

A maš program win zip za odzipat

Ja zdaj pa vem kaj je verjetno narobe. Neregistriran Win zip. A je možno?

Ne bi reku a maš serijsko če je nimaš povej kjero vezijo maš pa ti jo dam

Moj sine bi bil tudi zelo vesel Asterixa, pa sem se lotila:

Klemnovo datoteko downloadala, uspešno in brez problemov odzipala, kliknila Install datoteko. Je šel lepo v DOS, začel instalacijo, a javil, da ne najde diska1 🙁 🙁

Kakšen namig?

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

ignoriraj… meni je javil isto, a igra dela. samo se zvok nastavi, sicer je ne zazene.

KARMENM!

Kako ti je uspelo odzipat? Prooosssimmm povej! Jaz je za nič na svetu ne morem. Kakšen rač. pa imaš? DOS je gor? Do te igrice sem mislila, da o rač. še kaj vem, zdaj pa nisem več tako prepričana. Karmen svetuj!!!!!!!!!!

Mislim, da win zip nima veze, če je registriran ali ne. Če pa kljub temu misliš, da ima win zip vezo, mi pa daj email, pa ti pošljem program, da se boš znebila tiste registracije. Kaj pa kakšno novejšo verzijo win zip-a si poskusila zlowdat?

Posavec

Zdravo!

Tako, da povem postopek, kako se spravim odzipat in kje se mi ustavi. V failu imam skopiran asterix.zip. Kliknem gor in se mi odpre okno Open with Win zip. Kliknem in se mi pokaže okno Win zip. Ko konča odštevanje ( sekundice spodaj v okenčku ) dam I agree. Odpre se mi Win zip ( Unregistered) asterix.zip. V oknu pa je cel kup enih failov, 10x Obeliks, pa še sto stvari. Imam ikonce Add, Exstract, Install in drugi. Od tu naprej pa tema. Nič mi ne naredi naj kliknem karkoli. Kako postopam od tu naprej, da mi bo pgnal DOS in končno dal kaj življenja iz igrice. Verjamem, da ste me že vsi siti, ampak jaz res ne znam. Za vsak nasvet oz. pravo informacijo bom zelo hvaležna.

Potem klikneš Actions – select all .Potem extrac in te vpraša za lokacijo in jo pač vpišeš in klikneš Extract v tem dodatnem okencu.Na lokaciji, ki si jo vpisala, boš imela 42 datotek. Dvoklikneš na obelixv.exe in igra se ti zažene.

Hej!

Pa se še zmeraj ne zažene. Naredila sem kot ste mi dejali pa sva ali jaz ali pa moj rač. iz lune. Zdaj mi javlja: An privileged instruction was executed at address 00408f16. Click on O.K. to terminate the application.
Ko pa kliknem O.K. pa mi vse zapre in mi javi veliko napako in da moram resetirat rač. Kaj zdaj? Ma ta igrica mi ni usojena…..

Ups, moja napaka.Kliknit je treba Install.exe.

Nea zdravo!

Če še nisi uspela zadev urediti, pa povej, na žalost sem bil odsoten (službeno) malce na morju…

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zadeva še vedno ne deluje. GRRRRRRRRRRR….. A je možno, da zato, ker na tem rač. nimam zvočnikov. Kljub temu, da sem dala Install mi javlja isto. Pa cel dan se že ukvarjam s to trapasto igrico. No ja, vsaj vztrajna sem. HELP, ČE IMA ŠE KDO KAKŠNO IDEJO. Bom pa šla še k možu v službo, da vidim če pri njemu dela. Ampak ne verjamem…..

Nea zdravo!

Malce umiriva žogico, živčke in ostale zadeve:

Napiši mi malce odgovorov:

– Windows katera ver.:…………………………………………
– zvočna kartica ti špila, ali ne ?? …………………………..
– kaj je sedaj narobe, na žalost ne mislim brati vseh sporočil, ker
se mi zdi, da še nisi dobila pravega odgovora.

lp

Ja takole je. Na tem rač., kjer sem zdaj, imam windows 2000, mislim, da ni zvočne kartice, grem pa k možu v službo, ki jo ima. Pa tudi doma jo imam pri istih windowsih ( 2000) , rač. pa je Pentium 3.

Čisto mogoče je da igrica ne starta zato:

1. ker nimaš zvočne kartice (malo verjetno).
2. Imaš varnostno politiko računalnikov v firmi, ki ti ne dopuščajo
instalacije in uporabe te igrice

Kako ti pa kaj kaže za doma, ali ti doma igrica dela,/ne dela ??

lp

Glej, jaz bom šla zdaj k možu v službo on laho vse živo dela na tistih rač. Doma po tej verziji še nisem probala, bom pa danes zvečer, pa sporočim jutri. Zlati ste, da mi tako pomagate. Zdaj pa šibam k možu, pa se od tam javim če je šlo.

Hej!

No zdaj sem na moževem rač. v službi pa ne dela. Ima pa vse od zvočne kartice, windows 2000 itd. Sva probala odpret na Dosu pa skoz javlja isto, kot v postu više. Ma ne vem več, kaj naj storim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close