Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kupujem računalnik-prosim pomoč

kupujem računalnik-prosim pomoč

Zivjo, zdaj pa je moj računalnik čisto na koncu in moram po novega.
Zelo malo se na to spoznam, rabim ga predvsem za delo- imela bom svoje programe gor za knjigovodstvo, malo za igrice ( ne veliko) in veliko delam z internetom.
Rada bi da bi bil hiter, za programe ne rabim dovolj prostora,rada bi da ima dvd, katerega bi potem gledala na televiziji, in pa zvočnike za glasbo.
Hvala za vsakršni napotek.

Izberi nekaj standardnega (seveda pri kakšni znani rač. hiši, ne hodi po ‘garažah’) s kvalitetno grafično kartico (TV out) in solidnim monitorjem. Vse skupaj bi te stalo ca. 180.000 do 200.000. Pa tudi s cenejšim boš zadovoljna, saj bo vsak veliiiiiko hitrejši in zmogljivejši.

Glede procesorja se sama odloči, ker delaš s knjigovodskimi programi, priporočam INTEL.

Malo pobrskaj na netu, ponudb kar mrgoli.

Ojla!

Jaz sem ga nabavil v firmi Antal že kakšne pol leta nazaj pa mi še zmeraj ful v redu dela, pa še fantje se spoznajo in te ne nategnejo, da bi dobil več dnarja, ampak ti prodajo in svetujejo tisto, kar rabiš. So sicer iz KR, ampak pridejo. Jaz sem iz Litije, pa so prišli do mene. Jaz sem zadovoljen, tko da če češ, ti dam njihovo cifro.

Zanimivo. Nikoli nisem slišal za to firmo. Ni je v reklamah, ne v strokovnih revijah ne na netu. Je to bolj novo podjetje?

HVALA FANTA, zbrala sem si firmo JAE.

Soliden izbor 🙂 Naj ti dobro služi Barbie!

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close