Najdi forum

Javascript:void()

Pozdravljeni, to mi računalnik napiše ko poskušam odpreti oziroma se prijaviti na določeno stran. Brez uspeha. Zgleda imam neke probleme z Javo, ali bi to lahko bil kak virus?
Tudi v Yahoo mailu ne morem pobrisati pregledanih datotek, verjetno je neka povezava z nedelujočo Javo.

Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?

Lep pozdrav

mogoče moraš v nastavitvah omogočit javansko prijavljanje ali kaj podobnega.
V IE imaš pod tools (orodja) > internet options (internetne možnosti) ali tam nekje 🙂 Malo pobrskaj…

Hvala za predlog, sem preveril, vendar nič. Javo imam vključeno. Celo sem si cca. 200 MB Javo2 potegnil z interneta.
Problem je isti četudi uporabim IE ali Netscape. V vsakem primeru ne gre.

Zanimivo je da nisem po nastavitvah nič brskal, preprosto lepega dne ne gre več. Malo je nerodno da imam Yahoo mailbox poln, ampak nobenega sporočila ne morem zbrisat ?!

Ne vem kaj naj….

hm. imam podoben problem. nekateri linki mi ne delujejo.. ponavadi mi napise na koncu vrstice stayhere# in ne odpre okna. vcasih pa void()… zadeva se je zacela z brisanjem nekih dlljev. glede tvojega yahooja pa me zanima, ce je to nov problem ali ze nekaj casa traja? ker yahooju se te stvari obcasno dogajajo na strezniku in jih potem tudi porihtajo, pa ni vec tezav.

Yahoo problem je problem samo mojega računalnika, na drugih stvar deluje brez problemov.
Res tudi nisem siguren da je stvar v Javi. Ta forum npr. lahko uporabljam brez kakšnih problemov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close