GetLastError
Vsakič, ko se povežem na internet in v času, ko surfam po internetu, se mi vsakih 30s pojavi okvirček: na zgornjem traku piše GetLastError, spodaj je v belem oblačku moder vprašaj in zraven piše Dostop ni mogoč; spodaj pa v redu. Ko kliknem v redu me poveže in vse deljuje normalno (tudi če se to zgodi med surfanjem mi ne prekine povezave in normalno odpira spletne strani), je pa TEČNO vsake pol minute tiste okenčke odpirat.
Pregledala sem računalnik z AdAwerom in AntiVirom; AdAwer je nekaj našel ampak tudi ko sem zbrisala tisto ven, GetLastError ni izginil.
Windowse (Me) sem naložila v ponedeljek (16.2.). Opozorilo se je začelo pojavljat še isti večer. Tudi ko sem driverje za modem ponovno inštalirala, se ni popravilo.
A kdo ve, kaj bi to lahko bilo in kaj naj naredim, da ne bo več sitnaril???
Hvala vsem!
mouse
AdAware včasih nemore odstraniti vsega, zlasti ne aktivnih, to je delujočih program, ki nam grenijo življenje. Zato je včasih dobro preiskati disk, v tvojem primeru išči npr. GetLast in program ročno pobriši, če ga najdeš seveda.
Nekateri tovrstni zajedalci se dajo odstraniti tudi iz nadzorne plošče, saj so na seznamu nameščenih programov (razni toolbari, dialerji…).
Tretja možnost, ki je zahtevnejša in bolj zamudna, je brskanje po registru in ročno odstranjevanje vseh vnosov, kjer se pojavi sumljivi zajdalec.
Četrta možnost je uporaba enega od programov, ki nam odstrani trojance, čeravno tudi tem ne gre vselej zaupati – namesto, da bi nam pomagal, je program lahko tudi sam trojanec. Kaj vse nas še čaka na netu, kajne? Žal.
Peta možnost: format c:
ne, sys620
do zdaj je blo vse ok (pri prejšnji instalaciji win), tokrat pa gnjavi. Driverje sem že ponovno inštalirala, nič ni pomagalo.
obupujem…
Zasuta sem z ‘GetLastErrori’ in se več ven ne vidim.
Jest bi raje rekla Get-LOST-Error!!
A kaj si naredila?
Hja, lepo si poslušala in naredila kar je bilo treba za vžig 🙂
Če pa želiš bolj genialno strokovno razlago pa si onemogočila dotičnemu programu za katerega skoraj nihče ne ve kaj dela(razen tega, da občasno pokuri ves ram na MEeee pa še meče te zoprne errorje), naloži pa se z namestitvijo gonilnikov, da se zaštarta avtomatsko ob zagonu tvojih polkenc.
Forum je zaprt za komentiranje.