Napajalnik za notesnik
Moj napajalnik za notesnik je šel rakom žvižgat. Kriv je maček, ki je razgrizel kabel. Kljub temu da sem ga zlotala, je očitno, da ne dela več 🙁
Zadevo potrebujem takoj, ne čez tri tedne do štiri tedne, kot mi obljubljajo na servisu.
Iščem po lokalnih elektro trgovinah, toda ponujajo mi le ogromen in težak napajalnik s ceno oderuških 22k, kar se mi zdi preveč, toliko je skoraj vreden cel notesnik 🙂 saj je že bolj ostarel in z brado.
Torej, če ima kdo odveč en majčken, delujoč napajalnik, outputa 22V in 2,7A, ga z veseljem kupim.
Ali pa če kdo ve, kje bi ga hitro popravili?
Karmen,
na mojem pa piše naslednje:
Input 110V – 240V
Output 22-18V DC 2.7A – 3,2A
Znak za – napajanje je okrog (zunaj)
Znak za + napajanje je krogec (znotraj)
Zraven pa dam še original 220V kabel
Zadeva je originalno zapakirana, torej nerabljena!
Cena – 1 kavica + 1 smetanca na kavici
Dobavljivo – jutri v Ljubljani
S spoštovanjem!
Če želiš – dobiš, samo reci!!
Adio
Pozabil napisati:
kupljen je bil iz istega razloga, torej mi je nekega dne stari doma odpovedal, ker se mi je blazno mudilo, sem pač šel in kupil novega
potem pa naslednji dan doma zamenjal varovalko, ker je crknila hehe
lp
Klemenxx naj naj najlepša hvala. Ti si resnično moj računalniški sonček 🙂
Problem je v tem, da danes res ne morem priti do LJ, ker sem na bolniški.
Tvoj e-naslov imam v službenem računalniku, da bi se hitreje in ne tako javno zmenila 🙂 za kavico s smetano. Seveda ti napajalnik pošteno plačam, te stvari niso poceni!
Prosim, oglasi se na moj službeni mail (če ga še imaš)! Tisti moj mail na e-mailu ne deluje več.
hehehe, ja malce sem si pa resno že opomogel po prekleto stresnih dogodnih v bližnji preteklosti.
Vabilo sprejeto!
Samo še 2 zadevi:
– kdaj
– kje (že vem)
– kdo bo plačal (ker sem Gorenjec rad vprašam)
– ali moram pečeno kokoš v papirju in kruh prinesti s sabo
Ajd lp
Forum je zaprt za komentiranje.