Zamik podnapisov
Zanima me, kako naj nastavim sinhronizacijo podnapisov s filmom? Če uporabljam tipki shift in puščico desno, moram kar naprej sedeti pri računalniku in popravljati zamik. Uporabljam tudi DivX Subtible Displayer program, ki pa je v bistvu samo nadomestek tipke shift in puščice. Ali se da s katerim programom to tako uskladiti, da ko bi enkrat podnapise sinhroniziral, mi jih nebi bilo več treba popravljati ?
lp
Poskusil ti bom dati odgovor za kombinacijo Win98, BS Player, verjetno so za druge kombinacije podobne.
Ko zaženeš film in naložiš podnapise, se ti v spodnjem desenem kotu ekrana – pri uri – pojavi moder ekranček DivGx400. Odpri – Subtitles – Timing : poskusi z nastavitvai DELAY in SPEED, so pa še druge.
Upam da bo pomagalo !
Lahko pa uporabiš iz moje strani večkrat uporabljen programček, ki ga boš našel, če boš v googlu napisal timeadjuster. Zadeva sinhronizira perfektno..Sinhronizacijo izvedeš na začetku in nakoncu filma in sicer tako, da izbereš en stavek iz začetka in enostavno klikneš, ko mora biti prikazan ter postopek ponoviš še z stavkom iz konca filma.
Forum je zaprt za komentiranje.