Najdi forum

ne predvaja

Vem, da je bilo o kodekih že marsikaj napisano in sem tudi brala in posusila dat KlitePack, pa mi avi videov ne predvaja. Kaj pa je ffdshop (al neki podobnega), kje pa to dobiš, je sploh free?

Hvala lepa za pomoč.

Ffdshop je verjetno nekaj iz top shopa in je neverjetno in super ugodno, pa še sigurno nekaj zraven dobiš, če pokličeš v naslednje pol ure 🙂

To kar tebe zanima pa je najbrž ffdshow, ki je directt show filter za divxe.
To pomeni, da zna izboljšati sliko, kodirano z divx(in tudi xvid) kodekom, ima še nekaj bombončkov, ni pa nujno potreben za predvajanje divxov in xvidov.

Od kodekov za avi pa v 95% rabiš le divx in xvid kodeka

Ffdshow (ki je zastonj) dobiš tule
DivX tule
XviD pa tule

kaj pa če vseeno ne predvaja? Mi napiše, da ta format ni podprt.

Kakšna je končnica filma (avi, mpg) ?
Si naložila oba kodeka?
Katere win imaš?

Če imaš preveč kodekov na compu zna bit problem.Poskusi si instalirat Crystal player:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

je avi format, imam kodeke in XP-je. Bom pokusila še s crytalplayer, sao da domov pridem

Če imaš xp, potem klikni z desno mišjo na film, izberi Properties, klikni na jeziček Summary in poglej pod oddelek Video kakšen Video Compression je.

No, sem končno prišla domov (danes sem imela en izpit), pa sem pobrala crystalplayer in je bila prava rešitev! Zdaj lahko vse gledam. Hvala lepa obema!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close