Najdi forum

Program-virus??

Živjo!

Po mailu sem prejela program za pomoč pri izpitu (pošiljatalja poznam samo preko univerzinega foruma). Mail mi ni zaznal nobenega virusa in zato sem ga downloadala. Problem pa je, ker ga na morem odpreti. Ima pa končnico QDL. Vam to kaj pove? S katerim programom bi ga lahko odprla oz. če je to kakšnen od zdaj mnogih virusov?

Hvala za pomoč.

To je samo virus. Programov za pomoč pri izpitu namreč ni. Izbrišite ga in pošiljatelja opozorite. Jaz sem tudi že dobil BREZPLAČEN program za pomoč pri izpitu, ki sem ga moral potem PLAČATI, zato sem ga izbrisal (ni bil QDL, ampak je bil od avtorja z naše fakultete).

Hmm, a pa je možno, da ti virus tudi napiše zraven točno za katero nalogo na izpitu (naj bi bilo za obkroževanje-multiple choice naloge, to pa obstaja), pa da naj tole dol zdownloadam, pa da mi potem pošlje še tri!!??

So lahko kakšne posledice na računalniku, glede na to, da ga že imam zdownloadanega?

Dokler programa ne poskusiš odpreti ni panike. Čeprav je to malo čudno se skup. Mi daš link?

Ni linka sem ga po mailu dobila. Pa tudi probala odpret pa mi napiše da če želim odpreti ta program da mora windows poznati program, ki jo je ustvaril. Windows lahko program samodejno poišče elektronsko ali pa prepusti, da ga s seznama programov poiščete vi.

Samo jaz pa ne vem s katerim bi ga sploh lahko odprla?

Hm, mogoče je kakšen Quadri daa lajer ali kaj podobnega. ja, vprašaj pošiljatelja, kaj je zdaj s tem. Vščasih potrebuješ poseben program, kot Word za DOC, Excell za XLS, pa autocad, pa Aspen…

Kaj pa je to za en ta prvi program? kje se ga pa lahko dobi?

Ja pošiljatelj je že 2 dni na smučanju in je nedosegljiv, jaz bi pa res rada to odprla:))

Mogoče, če bi malce bolj opisala kateri faks, kateri forum, pa da potipam tam. Sicer je težka. Saj pravimQDL končnico ima lahko marsikaj. Kaj če bi mi poslala program in podatke pa da pogledam?

Sem ti kar forwardirala, upam samo da boš dobil, ker mi je napisalo done, but with errors on page, tako da bomo videli kaj je sploh s tem.

See yah u veče.

Pravzaprav že malo prej: v poštnem predalu nema ništa, null, njente. Saj mi tako ali tako ni bilo jasno, kakšne napake na strani ti je javljalo med pošiljanjem (??) pa tudi pinkoponk je zabasan z virusnimi sporočili.

Ne vem mogoče je bilo krivo to, da sem ga forwardirala,.. kakorkoli zdaj je poslan,..

Pozdravljena!

Potrebuješ Question Mark for Windows.
kje ga dobiš pa ne vem.

Aha hvala, se bom malo pozanimala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close