Najdi forum

VIRUS še enkrat..

Očitno sem dobila na virus…opazam da mi računalnik ful počasnje dela…
Zadeva (subject) tega virusa je: (
test
hi
Kako naj se virusa rešim?? Kaksna pomoč???

Zdaj mi pa samo reči, da si dobila ta dva maila in odprla priponko???
Firbec firbčast iz Firbovca!!
No, če nisi nič odpirala potem tudi okužbe ni.
Ker si očitno ena izmed tistih ki se sredi nevihte sprehaja brez DEŽNIKA in se potem čudi zakaj je mokra vsaj tole spusti čez:

Na strani ki se ti bo odprla klikni na scan your PC
Ko bo vsega konec pa še kakšen ADAware ali SPyBoot&destroj čez pošlji.
Potem pa še v apoteko po kondome!!

Zgleda da je Panda “počepnila”., če se ti stran ne odpre takoj poskusi kasneje.

Ja…sem odprla…itak,…če sem pa misnla da so eni testi…zame..za faks… :)…ja babe…..

Ja no…jst sem zdej to nardila…a pa morm dat tist e-mail naslov na katerem sem virus odprla? Ja..ha ha…vem da se smejis..sam jst pa računalnik…hm…

a na Panda strani, kateri e mail naj napišeš? Načeloma lahko svojega, čeprav ni nikoli pametno pisati svojih mailov, ker znaš potem dobivat reklame. Ampak no, če RES ne želiš napisati svojega e-maila si pač enega izmisli.
Potem se ti bo odprla stran za izbiro države in nato varnostno opozorilo, ki te sprašuje če dovoliš namestitev protivirusnega prpgramčka. Dobro si oglej to opozorilo. Takega opozorila ne smeš nikdar potrditi z Da Razen sedajle, ko RES veš čigav programček se bo namestil. Potem bo trajalo nekaj časa (prvič to dtraja malo dlje, drugič pa ne) da se naloži scan program. Končno se ti odpre stran, kjer te bodo spraševali, kaj naj skeniraš. ti izberi All My computer.
Medtem, koti spodaj šibajo številke (scaned … files…) ti NI TREBA biti priklopljena.
To pregledovanje lahko traja, tako da imaš vmes čas za kakšno dobro knjigo. Proti oncu je dobro – ne pa nujno – biti priklopljen, ker program pošlje status.

Še to: če se kdaj malo pošalim je to res strogo zahec. Nikakor se ne norčujem iz nekoga ki PRVIČ iz nevednosti odpre mail. Malce bolj me jezijo tisti, ki jih to ne izuči…

ja vidm da doug traja…predoug…no in kr odklopm se nej?

Ja, saj ti piše:

If you want you can disconnect from the Internet while the scan is in progress, but remember that you will have to connect again in order to find out the result of the scan.

No, trajalo pa pač bo. (Vedi da popravljanje od virusa sesutega PCja traja najbrž še dlje.) Običajno take stvari poganjamo v času, ko računalnik sicer “počiva”

Še nekaj, je ena finta: če hočeš srfati po netu moraš odpreti NOVO okno, ker iz tega ne smeš. So pa pametne Pandine glavce že pogruntale nov štos: ob izhodu te običajno vpraša, če res želiš prenehati s skeniranjem in zapreti okno. No kar je novega je, da se odpre še okno na katerem piše “mydoom virus alert!” in te seveda napoti k nakupu Pande platinum 7.0:))

ja..sedaj sem se izklopla…je pa najdu že dva fajla kao okužena z virusom…tako da..mislim da deluje…

Ja..sem opazla da piše ja…

Pa še to…kolk časa pribliz to traja…prblizn??? 🙂

In pol je v redu? A morm to kej ponavljat?

Se oglasim čez kaksne 20-30 min….

aja…hvala….

To je bolj odvisno od siceršnje moči računalnika, kot od pande. kaj več kot 30 minut soraj ne bi smelo delat. Ne vem.
Dva sta že, kaj? He he, nič “kao”.

Ajd vesel vikend!!

ja …clo štirje so…joj..upam da se prides gor…neki te rabm…zdej je konc pa mi sploh noče tm odpret: see report….??!!!

ma ja..no…zdej mi gre pa kr od začetka …pa to ni res….ej…rečem ti…ženske pa računalniki…to ne gre… 🙂

Men se je prej kr en tak čudn oknčk pokazu…pol sm pa kr neki kliknila…ma ja…če bos še kej gor ..se mi javi…jst sem tle…

aaaaaaaaaaaaa
kakšn problem imaš že?

Ma ja…ne znam ..kako naj rečem….hm…računalnik očistit virusov…. 🙂

Uhh, brez panike! (klof, klof, pomirirte se no gospa, klof, klof)
Tisto z raportom nima veze. samo če bi točno želela videti kaj je bilo (keri virusi in kaj je Panda naredila z njimi) bi morala biti priklopljena.
Tisto okence je prav da si zaprla, ker je samo reklama za nakup njihovega programa (pa to jim že oprostimo, ne, ko nam pa zastojn viruse pucajo).
Če želiš, lahko jutri recimo ponoviš postopek (drugič bo šlo hitreje), ampak zdi se mi, da si z virusi opravila.
sedaj pa še vohunčke pomeč dol (AdAware, SpyBoot&Destroy) pa si mirna.

Joj..k bi ti vedu..kolk se men zdele ne sanja kaj mi govoris…..bi se smeju….

Oki aaa
Online čekiranje virusov res včasih lahkoi traaaajajaaa

Pokukaj semle
inšaliraj si omenjene zadeve in povej če bo kaj bolje.

Kratko in jedernato: skeniranje je mimo, virusi so spucani, gremo na pivo.
See report ti pač ni odprlo, ker nisi bila priklopljena. pa kaj.
Se dobimo v kamnu recimo jutri ob štirih?

hehe dohtar
ček dis aut

Kamn? Na pivu…ja lahk…sam povej kje je to…

aja..pa še to…jst sem kr še enkrat vse to skoz dala…in je najdu kr še en virus…a je to mogoče???

Vzad za mcdonaldsom v Šiški (TutEnKamn)
Jutri ob 4h grem tja na en pir, pa če ma kdo čas naj se mi pridruži. tudi ti, aaa pa a pa aa itd.

Še en virus?? Možno. lahko celo kakšnega ki ga je da prej v karanteno, ne pa zbrisal Don’t worry

No..nevem če bom prsla…itak nobenga ne poznam…če bos pa kej v Šk.Loki ..pa povej…

Lp, pa hvala za vse!!!

He he: seveda nikogar ne poznaš, ko pa nikamor ne prideš. Daj no, iz Škofje loke je 10 minut…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close