Prosim za pomoč!
Prosim, če mi kdo svetuje glede windowsa.
Imam winME, ki pa me je totalno razočaral. Sploh ni več tko kot bi moglo bit. Pa me zanima naslednje: Imam win98 na cd-ju. Ali imam lahko dva windowsa na enem disku (samo začasno, da prenesem vse podatke iz ME v 98)? Kako naj to storim? Potem bi ME zbrisala. Ali je možno razdeliti disk na dva dela ali sta potrebna dva diska za ločevanje podatkov?
Podatke oz. razne programčke bi dala na cd (da bi jih prenesla), vendar se bojim da se nebi v celoti posneli. To se mi je že zgodilo in sicer, da sem posnela samo ikono ali pa samo bližnjico. Hvala za kakršnokoli pomoč.
ČAO
Bojim se, da boš zakomplicirala. Vseeno je lažje zbrati dokumente in instalacije za programe na enem mestu in jih zapeči na cd in potem sformatirati disk in začeti na novo. Glej: preden boš razdelila disk na dve particiji, na D namestila W98, (poskusi dobiti W98SE ), prenesla podatke na D, počistila C in…
Mogoče bi poprosila koga, da ti poišče vse .doc, .xls, .jpg in podobne podatke, jih zapeče, potem pa začneš novo življenje.
Je pa res, da se splača narediti dve particiji ko bo disk prazen. Takrat je to najlažje, pozneje pa pogosto pride prav.
Forum je zaprt za komentiranje.