Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zaklenjeni registri v WIN XP

Zaklenjeni registri v WIN XP

Pri instalaciji kakšnih demo programov ali pa vnosih v registre z zagonom *.reg datotek (razni cracki) mi v Windows-ih XP javi, da za vnos nimam pristojnosti, kjub temu, da sem prijavljen kot administrator. Včasih mi izpiše tudi naslednje sporočilo: “*.reg ni mogoče uvoziti. Vsi podatki niso bili uspešno vneseni v register. Nekateri ključi so še odprti, ker jih je odprl sistem ali drugi procesi.”

Nekdo mi je že razlagal, da so za to krivi zaklenjeni registri, ni pa vedel kako jih spet naredim odklenjene.

Ali se komu svita, kje tiči problem oz., še bolj pomembno, kako odpravim to mojo težavo. Vsem v naprej hvala za pomoč.

Gres na strat -> run, napises regedit, kliknes na mapo z desno miskino tipko, kliknes dovoljenja.

Hvala za to rešitev. Delovalo je pri enem programu pri katerem sem vedel kam točno (v katero podmapo) želi red dodati vnos. Pri ostalih pa tega ne vem. A obstaja kaka varianta da v regeditu dodelim pristojnosti tudi za vse podmape?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close