Prosim … pomoč!!!!!! NUJNO!!!
Torej … kje je problem. Ne vem točno kaj sem staknila, ampak očitno je nekaj precej zajedljivega, saj se ga na noben način ne morem rešit … zato vas prosim za pomoč.
Zjutraj odprem računalnik in poskušam odpreti pošto (Lotus Notes) in mi napiše “The remote server is not a TCP/IP host”. Ker mi to večkrat naredi (pač ob surfanju po internetu mi verjetno na določenih straneh zamenja hosts), sem si pač naredila kopijo hosts-a in jo prepišem normalno čez host V WINDOWS in WINDOWS/system32/drivers/etc … in ponavadi mi vse lepo in prav dela … Danes pa nikakor ne uspe. V WINDOWS mi lepo prepiše čez … v ta drugemu pa mi nikakor noče.
Zagnača sem AD-aware (ta ni našel ničesar narobe) in Spy-bot … ta je našel nekega štoparja (Common hijacker) … oz. napiše tako
Common hijacker – redirected host
auto.search.msn.com – 213.159.117.235
Ga pobrišem … in namesto, da bi rešilo zadevo in bi bila jaz rešena vseh problemov … mi ta naredi tam v mapi etc. “backup” … Pobrišem … se hosts pojavi nazaj (a ja … mimogrede … noter v datoteki piše tako … “127.0.0.1 localhost
213.159.117.235 auto.search.msn.com”) … poskušam kopirati besedilo iz pravega host-a in prekopirati tja … mi ne dovoli (napiše da je datoteka samo za branje) …
Kaj lahko še naredim, da se znebim te nadloge??? Prosim … pomagajte mi … ker nujno rabim pošto … Brez nje ne morem delat … :((((
Lp, Bgv
Nisem sicer poizkusila te varjante … sem pa poiskala problem in ga … hvalabogu … rešila (dobro da obstaja forum.spywareinfo.com in njihovi fejst programčki) …
Sem pa imela ene 3 viruse in neke Hijackerje ali kaj vem kaj … Saj se dobro ne spoznam na te zadeve (in upam, da se mi ne bo treba prevečkrat poglabljat v to) … Sedaj sem vse očistila … He he … spomladansko čiščenje računalnika … ;)))) :)))
Hvala vseeno za pomoč … Mogoče pa bo prišla kdaj drugič prav …
Lp, Bgv
Forum je zaprt za komentiranje.