Najdi forum

Pošiljanje pošte

V Outlook Express imam narejeno posebno mapo z kar veliko količino emailov. Rada bi vsem odgovorila z isto vsebino. Zanima me, ali se lahko to naredi naenkrat? Na kakšen način? Edino kar znam je tako, da od vsakega posebej dam naslov v excell, si naredim seznam in pošljem pod BCC.
Obstaja kak lažji način?

Hvala
LpM

Pa poskusi takole: na seznamu sporočil te mape klikni na stolpec kjer piše Od, da se pošiljatelji razvrstijo lepo po abecedi. To zato, da jih boš lažje poslala v adresar. Klikni torej na vsakega pošiljatelja z desnim ušescem in dodaj pošiljatelja v adresar.
Ko jih imaš v adresarju je lažje: klikneš na “Orodja” in adresar… in tam izbereš nova skupina. Željene naslove daš v skupino in odtlej lahko vedno pošlješ vse skupaj naenkrat le tako da v vrstici “Za” vpišeš oziroma izbereš ime skupine.

Aha, bom poskusla. Se mi je zdelo, da bo treba z vsakim posebej kaj narest, ampak še vseeno boljše to, kot da jih kopiram v excell. 😀

Še nekaj, kako naredim, da imam v adresarju več različnih skupin, z različnimi mejli. Naredila sem eno skupino v mapci in jo pobrisala v mail identity, pa sem vse pobrisala :-S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close