Virus Gaobot
Zanima me glede tega virusa Gaobot in glede nortona:
Ko sem nekajčasa na netu se prikaže ekranček od nortona v katerem mi piše da je bil na win (xp) najden virus Gaobot in da tega fajla ne more popravit. Pokaže tudi kateri fajl je to in nič. Zbrisat ga ne morem! No ja, lahko ga , samo se potem spet pojavi nazaj. Naredim Live update in zaženem skeniranje sistema za viruse. Niti antivirus norton, niti online check nič ne najdeta!!!!!!
Ali imam še virus na računalniku ali ne??? Če je, kako se ga rešim (samo ne format)??
Kaj mi svetujete?????
ANTIVIRUSNI PROGRAM,KI TI BO SIGURNO IZBRISAL TVOJ VIRUS,PA ŠE KAKŠNEGA ZRAVEN,KI GA NORTON NE NAJDE,PA GA IMAŠ V MAŠINI
JE SOPHOS
DOBIŠ GA NA http://www.sophos.com
SOPHOS UPORABLJAJO RAZNI DRŽAVNI ORGANI IN INŠTITUTI…
TA INFORMACIJA TI LAHKO DOSTI POVE
LP
To je pa nekaj novega, da Sophos odkrije še kakšnega več kot Norton.
Skratka, Trska, torej sodiš, da imamo vsi, ki imamo Nortona, viruse?
Kakorkoli že: univerzalnega programa ni. AV programi večino virusov le detektirajo, za odstranitev pa moramo pogosto poskrbeti sami. Drugače bi bilo vprašanj na to temo dosti manj.
Vsak navija za “svojega”. Imela sem slučaj da mi je pokazal en virus, pa sm šla, ejga, na iskanje v googlu… Edino en sam antivirus program, ki je opisan virus najdu je bil neki noname in še instalacije brez soldov ni vragec hotu dat….
Jz pa, ejga, verjamem je v sprobano in se držim svojga…!!!
———-
Virusov je pa zdej, vsaj pr ns, tolk da še ranocelniki nimajo pojma s kerim žavbam b ga zbrisal. Bom kr Sophosa predlagala – drug let pa nobelovca fasava, ni kej !
Forum je zaprt za komentiranje.