Najdi forum

Kaj lahko naredim proti prodajalcu oz. serviserju, ko crkne matična ob skoraj neuporabi računalnika, vendar garancija 1 leto je itak že mimo?
No saj so mi že zamenjali matično, ampak mastno zaračunali, čeprav so na začetku obljubljali, da bodo malo stroška požrli oni… Bla bla. Iz tega itak ni bilo nič. Potem pa je ostal kar nekaj časa prenosnik na servisu, ker sem bila na bolniški. Pridemo iskat, pa ni bilo nikjer polnilca, in seveda: Zagotovo ga imate doma, pri nas ga niste pustili. Za vsak slučaj se ne razburjam takoj, da jim slučajno po krivici ne težim. Vendar polnilca niti slučajno nimam doma. Njihova ponudba: Lahko vam prodamo novega.
A naj naredim reklamo ker sem tako zadovoljna?

Predlagam, da se pozanimaš, kdo vodi to podjetje in se najprej obrneš naposredno na njega. Omeni mu možnosti, ki so manj prijetna ‘reklama’ za njegovo firmo: medije, inšekcijo ipd., glede na to, da neposlovno obnašajo.
Upam, da bo kaj zaleglo, čeprav se po izteku garancijskega roka težje kaj doseže, včasih pa nam le uspe – vsaj delno zmanjšati nastalo škodo.

Toliko sva jim že težila, da ne moreš verjeti. Glede matične. Potem pa kot da so se hoteli maščevati, nama odtegnejo polnilec. Sem danes poskusila govoriti z vodilno pa”nima časa, zasedena”

Morda bi poskusila še pismeno?

Ravno zdajle sem odposlala mail direktorici v tej firmi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close