Najdi forum

virus v BIOS-u

mene pa zanima kako lahko ugotovim ali imam slučajno virus v biosu oz. še kje drugje razen na disku???

lp tomaž

Da bi imel virus v BIOS-u ? Tega pa še nisem slišal, verjetno tudi kdo drug ne !

Tvoj primat virusov je tako lahko le disk….!!!!!!!!!!!!

Hehe, res je Tomaž, kar ti pravi Kec. Lahko pa imaš seveda še kje drugje: na disketah in cd-jih. Namesti si enega od antivirusnih programov in temeljito preglej disk. Linke za namestitev AV programov najdeš v starejših postih. Pomagaj si z iskanjem.

Na disku nimam nobnega virusa (vsaj mislim da ne). Pregledu sm ga z nortonom in še preko interneta, samo ne vem zakaj mi računalnik zelo šteka in mi ponavadi tudi zmrzne

Si že kaj nalagal in se mu je vse sfuzlalo. Preveri še, koliko imaš spy nesnage na disku, morda mu bo odleglo.

Na žalost obstojajo tudi virusi ,ki šarijo po biosu() ,zato je priporočljivo imet možnost flashanja biosa izključeno.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

V tem primeru Tomaža ne bi videli na forumu 🙂 Virus, ki ga omenjajo v informaciji, ni bil prav pogost pri nas. Na srečo!

Saj ni napisal ,da se oglaša s svojega računalnika…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close