Najdi forum

Ful sem bogi…

Rabim pomoc…Nekaj sem se igral z nastavitvami za osvezitev monitorja v nadzorni…Pred vsem skupaj sem imel moznosti izbire med 60, 75, 85Hz , sedaj pa lahko izbiram samo med privzeto in optimalno vrednostjo…Monitor mi pa pri obeh utripa pri 60 Hz, oke pa trpijo…Sem probal ze z odstranitvijo drajverjev, pa ponovno instalacijo novejsih z neta, vendar ni rezultata, vedno sta samo ti dve moznosti, monitor ja prepoznan pa kot plug and play monitor, kot je bil tudi prej..
Ali se da se kako drugace prepricati okna da mi dajo zopet staro izbiro, ker pri tej stroboskobski lampi se ne da delat…

Hvala za pomoc

Dve možnosti: lahko, da je bil prej vendarle prepoznan drug monitor, poskusi ga najti, lahko pa tudi, da si preveč dvignil nastavitve barvne globine (hi color 16 bit, true color itd)-

Koncno sem nasel v netu zakopan sonyev driver za monitorje…Zadeva zdaj dela ,ko sus pri 100Hz …

Lepo ,da si napisal vzrok za težave.Seveda je pri nastavitvah frekvence monitorja pomemben tudi driver za monitor ,kajti le tedaj sistem ve ,da lahko frekvenco dvigne nad bednih 60 Hz.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close