Najdi forum

NAPAKA NA INTERNETU

IMA MOGOČE KAKŠEN KAKŠNO EŠTEV ZA KAJ KO GREM NA INTERNET IN KO SE DOLOČENA STRAN ODPERE NE POVSOT SE POJAVI OKNO IN PIŠR:

EROR
MED IZVAJANJEM JE PRIŠLO DO NAPAKE
ALI JO ŽELITE POISKATI IN ODPRAVITI?

VRSTICA:138
NAPAKA PRIČAKOVAN PREDMET

YSE NO

To se pojavlja tudi meni, dokaj pogosto.
xp pro slo
Mogoče bova pa dobila pomoč.
LP

Zato, ker vse strani niso narejene brez napak.

Za začetek lahko odkljukaš, da ti browser javlja vse napake ki jih odkrije.

Domnevam da uporabljaš IE, zato pojdi na menu Tools –> Internet Options… –> zavihek Advanced in nariši kljukico pri Disable script debugging.

Lahko pa si naložiš Mozzilo

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

mi lahk poveš v čem se mozilla razlikuje od explorerja?

Na pc-ju imam instalirana oba, vendar najraje uporabljam slednjega.

Hvala

V ceni?

lp

zlo težko verjetno ampak….mogoče tudi :))

P.

Razlika v ceni je ravno 0 SIT, ker je cena obeh 0 SIT.

Microsoftovi izdilki so dražji kot 0 SIT.

IE je sestavni del OS-windows.

OS windows pa ni nikoli bil in verjetno nikoli ne bo 0 SIT.

lp

Mozzila nima toliko varnostnih lukenj ,med drugim pa ima tudi vgrajeno blokado popup-ov,pa tudi strani odpira hitreje..

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Po čem to sklepaš, da Mozzila strani odpira hitreje?

lep..

Za mozillo velja, da je veliko manj hroscat, prijetnejsi za uporabo (moje mnenje), vec moznosti prilagoditev po lastnemu okusu, … se veliko je tega. Ima pa seveda tudi kaksno slabost v primerjavi z explorerjem (standardi, ..)..

Po čem to sklepaš, da Mozzila strani odpira hitreje?……Po hitrosti odpiranja ,he ,he….Del Mozile namreč “čepi” že delno naložen v RAM-u.

IE ni sestavni del OS-Windows ampak dodatek, tako nekako kot Media Player, DirectX, .Net Framework in še kar nekaj drugih stvari.

Konec koncev ga lahko za 0 SIT dobiš tudi za Win 95, zraven katerega IE sploh še ni bil in ne boš verjel, tudi za Maca(Mac OS X in Mac OS 9), za katerega odšteješ pravtako 0 SIT.

Edino če ni M$ med tem že kupil Macintosh?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close