Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kva je to???????????????????????????????????????

Kva je to???????????????????????????????????????

Dons dobivam po 60 emailov na enkrat notr piše Undeliverable to infogd@microsoft.com. Pa vse majo priponko ki sm jo odpru in v beležnci mi je odpru tole

Originalni dokument je bil odstranjen iz sporocila
Dokument je bil odstranjen zaradi …

The original document has been removed from this message
The document was removed because ….

Sporocilo mogoce vsebuje virus – Possible Virus Detected

Ime originalnega dokumenta je bilo:
The name of the original document was:

ehqlk.exe

Za dodatna vprasanja se obrnite na:
If you have any further questions, please contact:

postmaster@mf.uni-lj.si

Kaj ne bi to blo?

Pri meni se dogaja popolnoma isto. Le kdo tiči za tem?

Jaz bi na tvojem mestu točno to kar si povedal nam, zaupal tudi
rac.center@fmf.uni-lj.si

To je Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Lj. res pa imajo oni v e-mail naslovu za afno “fmf.uni-lj.si” in ne kot ti praviš “mf.uni-lj.si”.

Lahko da je nekdo uporabil njihovo (napačno) ime (kar ni težko), ali jim kaj razsul, ali pa gre za čisto nekaj tretjega.

mf je medicinska fakulteta.

Takole: postmaster@mf.uni-lj.si je Đonijev poštni administrator, tako da ni panike.

Strežnik je zaznal virus v priponki, ga samodejno odstranil in to sporočil Đoniju.

Sploh so zadnje čase zelo moderni trojanci, ki pridejo kot priponka sporočila navidez poslanega z mikrosoftove pomoči uporabnikom – češ poženite priloženi program, da boste namestili popravek, bla bla bla. Vedeti je seveda treba da Microsoft nikdar ne pošilja popravkov po pošti. Nikoli!

Sam še neki jest mam norton antivirus 2004 pro ki mi zmeri sporoči če dobim virus tut pr tisth poštah k je wega napisu kao od microsofta pr tej pošti mi pa nč ni napisov pol sm šu v nav pogledat v activity log če mi slučajn ni nč sporoču ker jih je tolk na enkrat pršlo pa tut nč

Zakaj bi ti napisal, saj je bil virus odstranjem, preden ti je bilo poslano obvestilo, ki ga omenjaš.

virusno infekcijo imaš v računalniku, to je to!

Glede na to, da se zadeva pojavlja pri veliko uporabnikih, bi rekel, da se je pojavil nek virus, ki pošilja okužen mail, na določene naslove, strežnik pa nekako prelisiči in mu predstavi pošiljatelja nekoga drugega.

In glede na to, da se je podobno zgodilo tudi mojemu kolegu, ki že 14 dni ni imel prižgan računalnik, se virus ne pošilja iz tistega računala na katerega pride povatni mail. Se pravi, da verjetno sam nisi okužen.

Jap, se tudi meni dogaja, dobila isto sporočilo, pa moj strežnik ni na mf – ju. Poleg tega pa dobivam še mejle od neke site135 list, ki tudi zgleda, kot da je z mf ja.
Torej, kaj storiti?

Dons zutrej sm jih dobu 60 pol pa ceu dan nč jiiiiipi

:)))))))

:)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close