Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kaj rabim za gledanje divx filmov?

Kaj rabim za gledanje divx filmov?

Imam prenosnik Dell Inspiron s CD enoto. Zanima me, če lahko dokupim kakšno zunanjo “zadevo”, ki se priklopi na računalnik, da bi lahko gledal divx filme?? Koliko to stane in kaj to sploh je??

ne rabš nobene posebne “zunanje” zadeve, dost je CD rom in filmi na cd-jih.
z neta potegn dol kodeke (klite codec pack), predvajalnik (je vključen v codec pack-bs player) in to je to.

Kako pa povežem računalnik in tv????

Priključki mojega računlanika so narisani tukaj

HE he he, tale bo pa težka… Glede na to, da nimaš TV Out, ti preostane edinole, da tiščiš kabel od TV v katerokoli režo od laptopa (najbolje ventilator) tako dolgo, da ti ga na servisu zamenjajo za mlinček, ki ima TV Out.

Alternativa pa je zunanji konverter za video signal. Preizkušeno zadeva deluje – vprašaj malce po trgovinah.

lp,
mačkon

No sej se mi je zdelo, da ne bo šlo. Ker se mora zmerej kaj zakomplicirat 🙁

Hvala Mačkon, bom pogledal za tale zunanji konverter! Me veseli, da vseeno obstaja neka rešitev 🙂

Poglej to:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Računalnik + kodeke (divX, Xvid, razne audio variante od codekov). Nabavi FFDshow…

Ali

Komponento…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close