Outlook Express
Ravnokar sem dobila novi računalnik z naloženimi XP Professional windowsi, katere tudi prvič uporabljam, zadeva je zelo vredu, vendar imam en problemček pri Outlook Express pošti. Namreč, ko bi rada poslala E-mail se mi ne prikaže zadnja vrstica za oblikovanje pošte. Ne najdem oz. ne vem kje in kako se nastavi zadnja vrstica, ki vsebuje gumbke “krepko-ležeče-podčrtano-manjše,srednje,velike črke-drugačne oblike črk-barve” itd.
Imam samo vrstice:
1. Za: (naslovnik)
2. Kp:
3. Skp:
4. Zadeva:
5. ?—> manjka mi vrstica za oblikovanje teksta!
Pri starih windowsih ME sem to imela, pa tudi vsaka druga pošta to vsebuje, kot npr. yahoo, hotmail itd. V orodni vrstici sem našla samo “oblika” nato “pisava” vendar to ni to kar bi jaz želela, čeprav s tem lahko spreminjaš barve, velikosti ter oblike črk.
Lepo bi prosila za pomoč.
Lp, Gloria:-)
Najprej hvala za pomoč, vendar tako kot ste mi napisali žal ni šlo. Sem pa ravnokar dobila preko messengerja pomoč od znanca in sicer morala sem nadgraditi windowse: – “start” – “windows update” – “scan for updates” in potem “download all critical updates potem pa sem morala instalirati all crital updates” in potem ponovno zagnati računalnik. Šele potem je zadeva delala, tako kot sem hotela. (uporabljam slovensko verzijo XP windowsow).
Hvala za pomoč, malo sem bila prehitra danes s vprašanjem. Upam, čeprav je zelo neprijetno imeti probleme s PC-jem in katerih tudi nikoli ne zmanjka, za vašo pomoč še v prihodnje.
Lep pozdrav:-)
Forum je zaprt za komentiranje.