Najdi forum

računalnik mi nenehno resetira, kateri popravek si naj instaliram da mi ne bo tega delalo.

imam windows xp sloenske-preko sem šel z slovenskim language packom

Si poskusil s popravkom Norton antivirus ali kakim podobnim?

najbrz imas crva MSblast, najdes na slo-techu, cisto zgoraj

v kolikor ti odsteva ze takoj po zagonu in nimas casa brskati po netu gres na start->run-> “shutdown -a”
prekines odstevanje in casa za dljanje popravkov in antivirus softwarea imas na pretek:)

finta j ev tem da sploh ne odšteva ampak mi samo resetira to se pojavi nekajkrat na teden mogoče 2× danes mi je parkrat zaporedoma resetiralo.

Možno je, da pride do napaka na samem računalniku in ne na programu (pregrevanje procesorja).. Preglej računalnik z av-jem z osvezenimi popravli za viruse..

lp

antivirusni program dnevno osvežujem in ni zaznal nobenega virusa

torej je napaka v hardwear-u. verjetno samo presvoh napajalnik. si priklapljal nov disk, cd rom. kaksno novo exoticno kartico na pci vodilu?

pojdi po vrsti. resetiraj bios (poleg jumperja poberi tudi baterijo). ce se ponavlja se enkrat iztakni ram-e in priklopi samo enega, nato izklopi vse cdrome, vse diske razen tistega s sistemom, poberi vse kartice na pci vodilu, grafiko pustis na miru in zalaufaj.

Na kakšen način se rač. resetira? A ti napiše “sistem se zaustavlja” al kaj podobnega, ali se v šusu restarta, kot da bi pritisnil na reset tipko? Če je to je skoraj zagotovo nekaj narobe z hardwarejem. Tle pa maš veliko možnosti kaj bi bil problem za restartanje.. Ti predlagham to kar ti je napisal Guinness..

čisto nič nisem delal na računalniku.takšen je kot sem ga kupil!

imam athloh 2200+
plata asus a7v333
512mb ram
80gb disk IBM
asus 4600ti
sb audigy
dvd pioneer oni na režico
windows xp

vse je licenčno oz originalno

do sedaj je delalo vse brez težav.????

kaj je možno da je previsoka temperatura pa plata sama resetira računalnik ker ima to funkcijo, da zazna tem in potem “ukrepa”

kaj zaj noben ne zna pomagat??

Lahko, da je tvoj RAM fizično okvarjen, kar vodi v sesuvanje mašine. Poskusi, če ti ta program odkrije kakšno napako na RAMu

Kaj pa garancija in servis ?

Če nimaš pojma raje ne razturaj škatle (garancija – nalepka ?), pelji na servis.

krpan, ce verjames ali ne je ugodne resitve v zvezi s tezavami na pcjih na daljavo tezje dajati kot enemu mehankarju o najnovejsih avtomobilih, ki so naphani z elektroniko.
jebi ga, ce noces eksperimentirati nesi na servis. bos vsaj videl zakaj so ure drazje od pooblascenih servisov za nase jeklene konjicke;)

Če se ne resetira prav pogosto, ni nujno, da gre za okvaro. Malo opazuj, kaj takrat počneš in s katerim programom delaš.

Če se bodo težave stopnjevale, lahko najprej poskusiš s ponovno namestitvijo windowsov in ostalih aplikacij. Šele potem ga vleci na servis, če ne bo nič bolje.

Razlogov za reset je malo morje in takole ne boš dobil zadovoljivega odgovora oz. nasveta.

saj se ne resetira pogosto , resetira pa se ko sem na netu.

A si sploh kdaj namestil popravek zoper virus Blaster? Če tega nisi storil, ga imaš skoraj zagotovo na disku. Ta sproža občasno resetiranje, tudi če ga odstraniš z AV programom, se ti ponovno namesti z interneta, če seveda ne namestiš ustreznega popravka za XP-je.

danes mi ej napisalo v modrem okencu da se je računalnik resetiral če ne bi prišlo do večje škode, re pa za nekaj pod file TEMP???

wtf??

kaj mi prosim napišete popravke ki so najbolj nujni za xp-je oz. linke do njih’?

v brskalnik vtipkaj naslednji naslov:

http://windowsupdate.microsoft.com/

klikni “scan for updates”

in sledi navodilom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close