Najdi forum

AVI – DVD

ALI OBSTAJA MOŽNOST, DA BI AVI FILM POSNEL NA CD TAKO, DA GA JE MOŽNO GLEDAT NA DVD PLAYERJU?

TOMAŽ

zapeči ga v video cd formatu. Še prej pa poglej, če tvoj DVD player podpira videoCD :))

Obstaja, AVI prekonvertiraš v MPEG1 (jaz to naredim s programom FX MPEG WRITER – brezplačno ga dobiš na internetu), ga zapečeš na CD in gledaš JPG in MPG file-e. Manjši problem je v tem, da tega ne podpirajo vsi DVD predvajalniki. Jaz imam Matrix-a, kolegu tudi deluje na Denverju, mislim da dela tudi na Philips 625. Sem poskušal tudi na Panasonic-u, JVC in še nekaterih, pa tega formata niso rprepoznali.

Lep pozdrav

a je to težko prekonvertirat???
a zapečeš na navaden cd al dvd

kako pa ga zapečem v video cd formatu?
oprosti ampak nimam pojma

Saj če se ne motim, je to kar mpg1 format, ali mpg2. Ne vem točno. Pobrskaj malo nižje na tem forumu. Vem, da je ta tema že bila.

Daj, povej koliko časa to traja če je film 700 mb v AVI. Jaz sem probal preko Nerota AVI spravit v SVCD (če sem prav napisal – super video CD?), pa je pokazalo da bo delal vsaj 10 ur..

Zapekel sem na navaden CD (in NE v videoCD formatu!). To so bili krajši posnetki iz digitalca, konverzija pa traja in traja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close