Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija težave s printerjem HP deskjet 610c

težave s printerjem HP deskjet 610c

Če hočem karkoli sprintati (na tiskalniku HP Deskjet 610C), mi začne utripati zgornja lučka (na gumbu Resume), sprinta se mi nič, računalnik pa mi napiše, da je napaka na disku. Sploh ne vem, kaj je narobe, probala sem že vse – od spreminjanja nastanitev , preverjanja električne napeljave do izbrisa tiskalnika in ponovne instalacije, pa še zmeraj ne dela. Za vsak nasvet bom zelo hvaležna, LP, Angelina

Downloadaj si najnovejše driverje.Odstrani stare.Namesti nove.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Uh si ti pameten,
novejši driverji bodo rešili problem.

to običajno reče vsak ki se ne spozna na računalništvo.
pametno Polde, pametno

Dokler ti ne bo ccc postregel z rešitvijo kar poskusi s Perovim nasvetom. Stalo te verjeno ne bo drugega kot nekaj časa in denarja da ga pretočiš z interneta, morda je pa vseeno problem v njem.

Gonilnik je samo del software-a, ki poskrbi, da lahko programi komunicirajo s strojno opremo. Napisali so jih ljudje, ki se tudi kdaj pa kdaj motijo. In čeprav so bili neštetokrat preizkušeni s strani programerjev in uporabnikov, se lahko kdaj kaka napaka vendarle skrije in se pojavi prav na tvojem računalniku. Morda nimaš čisto iste verzije operacijskega sistema, kot je tisti za katerega so pisali gonilnik ali karkoli drugega, lahko se zalomi. Možnost ni velika, vseeno se pa lahko zgodi. In če nič drugega, novejši gonilnik prav lahko izboljša uporabnost tvoje strojne opreme, zato nasvet vseeno ni čisto odveč.

Dobro bi bilo pa tudi, če nam poveš, če ti to dogaja že ves čas odkar imaš tiskalnik, kak računalnik imaš, kak operacijski sistem, saj ti bomo s temi podatki lažje svetovali.

Ta printer mam že par let in do zdej skorajda ni bilo težav z njim. Zdej pa kr naenkrat WTF??? Prkloplenga mam pa še na ta star računalnik 486 DX s sistemom Win 95.

Če imaš možnost ,ga priklopi na drug računalnik;tako boš vedela ,kje je problem.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close