Najdi forum

Imam IBM think pad T30 z grafično kartico mobile radeon 7000 s tv out priključkom. Imam kupljen kabel, ki pretvarja s-video v scart, pa kljub temu ne dobim na televitorju barvne slike ampak črnobelo. V nastavitvi za TV-out imam za tip signala izbran pal b. Naložene pa imam win2000. Morda kdo ve kaj naj storim da dobim barvno sliko?

Hvala vnaprej

Predvsem se sprehodi po tem forumu (iskanje), kajti v zadnjih mesecih je bilo o tem precej napisanega.

V takem primeru ponavadi pomaga pretvorba iz s-video v činč in nato iz činča na scart.

Če to ne bo šlo, potem pocukaj za rokav našega drja, ki ni le strokovnjak za švedinje, temveč raztura tudi kable in podobne stvari 🙂

Ej Dr., a bomo letos šli še na enega al ne?

Torek, petek, izbiraj

hjah, Kamen?

KAMEN, torek 16, 17h? Klemen?

Zdravo, takšen kabel sem že predeloval za en notesnik.
V serijo moraš priključit kondenzator (nekaj pF-keramika). Za točen podatek poišči na googleju. V kolikor ne najdeš mi pošlji mail bom poiskal (mogoče našel) v svojih podatkih. lp ronex

Uf ,Ronex ,to pa bi bil zelo uporaben podatek…potrudi se prosim in nam sporoči .

Sam sem imel iste probleme…najprej se prepričaj če imaš scart in in ne out. Če to imaš bo potrebna modifikacija kabla ali pa (tako sem na koncu storil tudi sam) računalnik poveži direktno z svhs-svhs

hehe šele dans vidm, da si spremenil v torek, jaz mam pa skoz petek v glavi :))

Ampak jutri žal ne bo grel, mrbit danes, tam ena srednja varianta 16h30?

Tajfun bo pa pcje prinesu 🙂

OK, danes (četrtek)16.30

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close