Najdi forum

raziskovalec

V raziskovalcu ne morem odpreti map na levi strani, pa čeprav pritisnem na gumb mape. Imam sicer prazen siv prostor s križcem za zapiranje. Kje bi si lahko nastavila, da dobim te mape nazaj? Imam windows ME.

Windows ME ni hvale vreden produkt iz hiše Billa, tako da mogoče za začetek razmisli o kakih XP windowsih, so bistveno boljši…

Mogoče bi se stvar uredila u nadgradnjo Internet explorerja…

mstux: ali sta zate raziskovalec in internet explorer ISTO ? Tudi nasvet o nadgradnji v XP ni primeren. Ali veš če ima dekle sploh dovolj zmogljiv računalnik ?

Netki: včasih v raziskovalcu res vidiš pred direktorijem križec kar naj bi pomenilo da ta vsebuje podmape, v resnici pa znotraj tega ni nič. Dvoklikni na samo mapo – če je v njej le kaj, ti bo to pokazalo na desni strani. Če ni nič, drži prej napisano in se okoli tega ne obremenjuj.

Mogoče sem nejasno napisala in me nisi razumel. Sorry. Meni sploh ne pokaže nič na levi strani (nobenih map) in je siva praznina. Na desni je vse ok. Tisti križec pa je za možnost, da izključiš levo stran (ni plus ampak x).

Se opravičujem. Kar se pa tiče XP pa mislim, da je PC dovolj zmogljiv, saj je star 1 leto in res razmišljam o zamenjavi Windowsa. Kaj meniš? Z win ME imam vse več težav.

Nu, kaže, da si itak že na pol namenjena menjati OS. ali pa ga vsaj nadgraditi. Igričarji še vedno prisegajo na win98SEm, drugi pač na XPje, tretji so že itak na pol na windows server 2003, čeprav niti ne vedo dobro za kaj bi ga imeli.
Pr tebi je pač odvisno od finančnih zmožnosti, če si lahko privoščiš, se osebno nagibam k XPjem, SP1.
Seveda, lahko pa poskusiš popravit obstoječe Mileniume.
Najprej pokukaj kaj zaboga imaš izbrano v pogled/eksplorerjeva vrstica.
Potem pa, če že misliš obdržati Me le pokukaj na upgrade. Ne vem zakaj se ga vsi tako otepajo…

Wega LPS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close