Najdi forum

W. Commander

Zanima ali je program Windows Commander znotraj Windowsov?

Ali ga pri XP ni?

Ne. Pobrati ga moraš z neta.
Imajo ga tukaj:

Je pa daleč boljši file manager kot Raziskovalec, zato je kar škoda, da ga Bill ne odkupi… Toplo priporočam!

Tajfun, tule pripominjam, da l za stare mačke, vajene še od norton comanderja, ostali pa se ga bodo morali šele privaditi. Če drugega ne veliko bolje deluje kot ftp server, kot xp raziskovalec.

Sploh ne Wega, menim, da je zelo primeren tudi za začetnike, ki si prav z nespretno uporabo Raziskovalca kaj hitro kaj preveč pobrišejo, nevede preselijo cele mape na drugo lokacijo ipd.

Windows Commander je preglednejši, enostavnejši z dodatnimi funkcijami, ki sčasoma postanejo za vsakogar nepogrešljive. Problem se pojavi, le ko potem prideš na mašino, na kateri ga ni… in preklinjaš Raziskovalca.

Najbrž res. Hotel sem samo dodati, da je bil čar NC in WC največkrat v bližnjicah prek tipk, teh pa nekako novejši uporabniki ne uporabljajo.
Se pa strinjam – WC rulz!

Tudi jaz se kot zapriseženi uporabnik pridružujem temu mnenju.

jaz se na tej internetni strani čisto dobro ne znajdem

kaj naj na tej strani storim?

Klikni sem in sledi navodilom, upam da bo šlo. Vidim pa, da je treba po določenem času plačat. Za to pa upam, da ti bo kdo drug svetoval. 🙂

ratalo, hvala

A ni WC v bistvu zdaj Total Commander:

Je ja. Ampak stari mački ga še kar imenujemo WinCmd 🙂

hehe Tajfun, samo da si sedaj ne boš na glavo nakopal besa Billovega mikro mehkega, ki je besedo windows tako zaščitil, da morajo ostali spreminjat imena svojih programov 🙂

kako se pa naredi “krek”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close