Najdi forum

file recovery

Torej, končno se tudi jaz javljam s svojim problemom.

Zgodilo se je to Win XP so se sesuli, sledil je fizični izklop računalnika iz omrežja, končalo se je z neberljivo c particijo. Sledil je fixboot ukaz v win repair mode s cdja, ker je bil c: popolnoma neberljiv, tako za repairmode, v safemode od windowsov mi pa tako ali tako ni hotelo iti. Uglavnem, stvar je zdaj taka, zamima me le, ali obstaja možnost, da še rešim vsaj nekaj podatkov, ki so bili shranjeni v documents and setting (my documents)?

Vsekakor. Najbrž je s podatki še vse v redu, razen, če ti je odpovedal disk.
Jaz bi ga vzel iz računalnika, priključil v kak drug pc (kot dodaten disk seveda), prekopiral podatke, ki jih želiš ohraniti. To je to.

Seveda so možne še druge poti. Počakaj na mnenja ostalih.

Pih!
Mislim, da je disk preč vzel. Se mi ni dalo reševati stvari z njega, in sem se ga odločil po hitrem postopku povozit z novimi XP. Ampak lej ga zlomka, dam format c: (v vindoz setap) pa se formatiranje ne premakne z mrtve točke, čakam pol ure, še vedno 0%

Sedaj pa iščem najboljšega ponudnika, ki bi bil pripravljen za velike denarje (jemljem tudi tujo valuto in zlato) disk odkupiti, saj ubogi študent mora od česa živet. Vse izvirne predloge kaj drugega še lahko naredim z njim bom pa bogato nagradil (z denarjem od diska) :)))

POKLIČI NA DINOS!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close