Najdi forum

prosim pomagajte

Odprt imam poštni predal na yahoo-ju.Dopisujem si z dopisovalci iz vseh koncev.Ker pa imam zelo radovednega brata, ki bi na vsak način rad bral maile, ki jih dobivam, le te sproti brišem.Zanima me, če jih lahko kljub temu, da jih izbrišem kje prebere? Sama se namreč ne spoznam veliko na te zadeve, on pa je pravi računalniški”genij”.
Kaj mi svetujete?

Hvala vsem!

kaj pa če spremeniš geslo?

Mislim,da bo to najunčikoviteje.Daj neko nemogočo kombinacijo črk in številk .Prepričana sem,da bo tvoj brat ostal”pred vrati”

Vsekakor me zanimajo mnenja ostalih.

Ne, maili, ki ih izbišeš naravnost na yahoojevi strani so izbrisani in se na računalniku nikjer ne vidijo (offline, če se tako izrazim)
Veeno preveri, če nima tudi yahoo kakšnega trash (koša za smeti) direktorija, kamor se shranijo izbrisane stvari, dokler dokončno ne izprazniš tudi koša. (Podobno kot koš od windows). v tem primeru bi brat lahko z tvojim uporabniškim imenom in geslom poskusil prebrati sporočila iz koša. apmak ponavljam: nikakor ne, če dostopa do strani nimam ali (če sploh yahoo ima koš) koš redno prazneš.
Vsekakor pa ni nikdar odveč v Internetnih možnostih počistiti zgodovino.

Ce tvoj brat res obvlada zadevo mu bos zelo tezko preprecila, da ne bi dostopal do poste.. Za zacetek si spremeni geslo za yahoo mail in v IE (ce ga uporabljas) definiraj, da se gesla ne shranjujejo na lokalnem racunalniku: tools -> internet options -> content -> AutoComplete -> odstranis kljukico “user names and passwords on forms”

lp

Spremenit geslo nebo nč pomagal če je tak genij ker si lahko naložiš velik programov za vdirat v poštne predale. Ena možnost je da vsak dan zamenaš geslo al pa zameni yahoo za hotmail al pa email.si ampak yahoo pa še zmerej mej za krinko pa kakšne bedne pošte notr naštimej pa da se ti kakšne reklame notr pošilajo…

Pomagalo bo samo, če boš brata poslala na Žale. Od tam ti sigurno ne bo več bral mailov.

To je to ;-))

če si prepričana,da ti bere maile se z njim malo poigraj.Npr:z drugega računalnika napiši na svoj yahoo kaj o njem :))
Predvsem pa poskrbi,da bo vedel,da veš….

Še to…na yahoo mailu vedno poleg trasha briši še sent’ in pokukaj v’ draft’

Poročaj kako si uredila.

Hanzi,

Cccccccccc…….:)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close